İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan yeniay ve tutulma önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal tepkilerinizi kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıldığınız durumlar hangi konuda olursa olsun yardım arayabilirsiniz fakat insanlara gerekenden fazlasını anlatmamalısınız. Son derece kararlı olacağınız ve doğru hükümler vereceğiniz bir dönemdesiniz. Yalnız kalma ihtiyacı hissedecek zaman zaman çevrenizden uzaklaşacaksınız.

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji,  farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek  adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 15:53 Ay-Mars görümü, aktif saatlerin başlangıcıdır. Diliniz, gönlünüz ve siz, bir bütün halinde arzu ettiklerinize yönelirsiniz. Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa süreyi, rahatlamamızı sağlayan çalışmalara, dinlenmeye ayırmamızda yararlı olacaktır. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında güven içinde yaşamak, paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmek, (tutumluluk), gereksiz alışverişlerden kaçınmak ve bütçeniz çerçevesinde hareket etmek dönemin önemli  etkileri arasında yer alır. Amacınız güvence olduğundan bunu iki alanda daha fazla gösterebilirsiniz. Birincisi işinizde güçlenmek ve gelirinizi yükseltmek ikincisi ise, kazanımlarınızı doğru yer ve doğru alanlardan değerlendirmektir. Böylece kimseye muhtaç olmadan ilerlemek istersiniz. Mutluluk ve huzur bulabilmenin  finansal açıdan güçlü olmakla eş değer olduğu düşünülen bu süreçte yakınlarınızla ilgili mali ve manevi anlamdaki konular üzerinde de durabilirsiniz. Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda ilerleyecek ve saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Evimizin ihtiyaçlarını karşılarken ekonomik düşünelim. Ev kiralamak-satın almak gibi konularda bütçemize göre hareket etmemizde yarar var. Tadilat-bakım-onarım düşünüyorsak, konusunda uzman kişilere başvurmamız tabii ki faydalı olur. Tatile gitmeyi veya sezonluk bir yerde dinlenmeyi istiyorsak bir araştıralım. Tatilde olanlar, parasal anlamda dikkatlice hareket etmemiz yerinde olur. Saat 19:58 itibariyle Ay-Başak burcunda ilerleyerek, saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Etrafımızdaki kişileri iyice gözlem altına alırız. Değerlerimizi savunuruz. Yanlış bir şeyler gördüğümüzde bunları kendi kriterlerimiz doğrultusunda bazen eleştirebiliriz. Bu çok doğaldır. Ailemize düşkün oluruz. Etrafımızdaki insanlarla elden geldiğince anlaşmaya çalışırız. Yakınlarımıza yardımcı olmaya çalışırız. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken,kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme, büyüme ve gelişme şansı bulabileceğiniz günlerdesiniz. Önünüzde seçenekleriniz ve sizi dinlemeye hazır büyük bir kitle var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü yeni şeyler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için değerlendirebilirsiniz. Ziyaretler, konuşmalar ve dedikodular da var.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yepyeni hedeflere kilitleneceksiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, eğlence ve neşeyi daha fazla hissedeceğiniz bir enerjiden geçerken, düğün, davet, organizasyon ve seminerlerde yer alabilir, kendinizi ön plana daha fazla çıkarabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha sakin ve temkinli paylaşmanızda fayda olacaktır.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan destek görmeniz mümkün. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan mutlu olacağınız birgün geçireceksiniz..

İKİZLER BURCU 19 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMU

Duygusallığınız bugün yüksek olacak ve etrafınızdaki herkesin sorunlarıyla uğraşmak isteyeceksiniz. Harekete geçmek size zor gelmeyebilir. Keyifli ve bir o kadar rahat bir gün sizleri bekliyor. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmalısınız.

İKİZLER BURCU 18 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMU

Bugün fikirleriniz, aşkınıza, çocuklarınıza ve size heyecan verici konu ve olayları belirleyebilir. Maddi konularda yapmak istediklerinizi devreye sokacak, çabuk tepkiler vereceksiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile birlikte bu bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda güçlenmeye başlıyorsunuz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>