İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz. .

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri başınızı ağrıtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri unutabiliyorsunuz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, ailevi sorumluluklar,hayatımız ve geleceğimizle alakalı konular üzerinde bir hayli düşünmemizi sağlıyor. Hayallerimizde yarattığımız dünyanın özlemi içindeyiz. Kimsenin kölesi olmak istemiyoruz. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Bir şeyler yapmak isteriz, fakat bir nedenle  sözümüzü tutamayız. İşte böyle durumlarda soğukkanlı olmak son derece önemlidir. Zaten  böyle olduğunuz zaman çıkış yolu  bulmanız kolaylaşır. Saat 23:08 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, baskıya gelememek,  kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Bütün bunlar keyifli bir gece  geçirmeniz için yeterlidir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. Düşüncelerinizi odaklaştırmak için gerekli alt yapıya sahipsiniz. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalan işlerin veya ucu açık kalan şeylerin tamamlanması gerekiyor. Hayatınızın farklı alanlarında, para biriktirmenize yardım edecek değişikliklere gidebilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarını ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Kimi zaman göremediğiniz konulardan dolayı belirsizlik yaşayabilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sorunları büyüterek kafaya takabileceğiniz bir gün. Bu duyguları azaltmak için zihinsel gücünüzü kullanmazsanız takıntılı hale gelebilirsiniz dikkat edin.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yapmanız gereken işler konusunda daha fazla çaba sarf edip, yorulabilirsiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde daha sakin ve sabırlı olmanız gereken bugün, dinlenmeye vakit ayırmanız faydalı olacaktır.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa para alanlarınız ön planda olabilir. Aşk hayatınızda ciddi kararlar gündeme gelebilir. Gün içinde yapılacak işlerinizi düzenleyip planlamaya özen göstermelisiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında bugün çaba gösterme konusunda zayıf hissedebilirsiniz. Ay’ın uzun süreli boşluk etkisinden dolayı olumsuzluklara dalmak ve negatif düşünceler içinde olmak mümkündür.Olayları akışına bırakıp zaruri ihtiyaçlarınızı giderip akşam saatleri enerjinizin geri dönüşünü beklemelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren ise merak ettiğiniz zihinsel fenomenler üzerinde araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Sırt çantanızı alıp plansız ve programsız bir kaçamağa heves duyabilirsiniz. Yabancı kültürlere ilginiz artabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>