İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçeceksiniz. .

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka, yeni fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Ciddi ilişkileriniz olmasa bile, yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri başınızı ağrıtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri unutabiliyorsunuz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz, saat 01:44 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde başlıyor. Bu enerji sayesinde hem kendinizi hem de başka insanların duyguları hakkında analiz yapmaktan zevk alabilirsiniz. Kazancınız konusunda kurnazca düşünmek, ayrıcalıklarınızı vurgulamak, akıllı davranmak mümkündür. İletişimin her türlüsünden yararlanabiliriz. Ayrıca bu etki altında başkalarıyla iyi geçinmeniz gerektiğini bilirsiniz ancak çıkarlarınız söz konusu olduğunda sadece kendinizi düşünmeniz gerektiğini de biliniz. İkna gücünüz bir hayli yükselecektir. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz ve kişisel anlamdaki tüm işlerimizi hızlı şekilde yoluna koymaya gayret edeceğiz. Son zamanlarda evimiz içinde eskiye ait mevzular bir hayli etkili olduğu için artık bunları geride bırakmak, rahatlamak, hayatın güzel yanlarının keyfine varmaktan yanayız. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialısın ve bunu yansıtmaktan çekinmediğin bir dönemdesin. Estetik bir operasyon geçirebilirsin.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi daha gerçekçi olarak bilmeniz durumunda kendi hayatınız için daha fazla sorumluluk almaya başlayabilir, olaylar karşısında daha ölçülü davranışlar belirleyebilirsiniz. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerin içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Geliştirmek istediğiniz işlerde kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesaretiniz, korkusuzluğunuz ve iddialı yönlerinizle öne çıkabilirsiniz. Yeteneklerinizi, becerilerinizi sergileyebileceğiniz bir gün olabilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi istekleriniz ön planda olacak. Çevrenize karşı bencil tavırlardan uzak durmalısınız. Kendinizi rahat ve özgür hissederken, kafanıza göre davranma isteğiniz ilişkilerinizi biraz zorlayabilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar isteğiniz doğrultusunda gelişmesine rağmen tatmin olmayabilirsiniz. Büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmalı, sakin ve sabırlı davranmalısınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>