İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. Akşam, objektif yaklaşımlarla belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

İş yoğunluğunuzla bu sıralar iyi bir dinlenmeyi hakkediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda problem belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık. Özel yaşamınızdaki düzelmenin, ailenizle ilişkinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz haksızlık değil..

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe saat 00:51-12:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saat dilimi içinde yeni bir gelişme ile karşılaşırsanız ve karar vermeniz gerekiyorsa, aceleye getirmeyin. İyice inceleyin. Saat 12:41 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyrinde, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz.  Zevklerimize  düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek.  Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 22:27 Merkür-Pluto görünümü,  bilinçaltımızdaki birikmiş olan pürüzleri  temizleyen ve bize güç kazandıran bir etki. Bu sayede,hayatımız, çıkarlarımız, ilişkilerimizle ilgili meselelere bir daha derinlemesine bakacağız. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, maneviyatınızın güçlenmesi, güven duygunuzun yüreğinizin içinde filizlenmesi, maddi-manevi olguların hayatınızdaki öneminin yeniden gözden geçirilmesi anlamında gayet olumludur. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,  

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar insanları ikna etme konusunda bir dünya markası olsanız da, bugün belli konuların üzerine gitmemekte fayda var. Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın. Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecekle ilgili planlarınıza odaklanacağınız, detaylara takılmadan büyük düşüneceğiniz bir gündesiniz. Atmayı düşündüğünüz adımlara odaklanın.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir, davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerde eğlenceli programlar yaparak, değer verdiğiniz kişi ile etkinlik, organizasyon ve gezilere katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim, yolculuklar ve aşk hayatınızda olumlu paylaşımlar, sevgi dolu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız etkiler, yakın ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olmasını sağlayabilirler. Açık ve uyumlu iletişim ile sıkıntıların kimseyi kırmadan dile getirilmesi ve çözüm bulmak için ortak hareket edilmesi, günün ana konusu olabilir.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>