İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün size olan ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların hak edilmemiş olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu anlamda yalnızlıklar yaşatabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma günümüz, iki olumlu görünüm etkisi altında başlayacak. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığıdır. Parasal yönden güven içinde yaşamayı,  aşk hayatınızla ilgili konularda karşılıklı paylaşımı  ve değer verdiğimiz her şeyi fazlasıyla  önemsemekteyiz. Kaybetmekten, güvencemizi yitirmekten ve birilerine boyun eğmekten korkabiliriz.  Gerekirse baskın davranarak kendimizi korumaya çalışabiliriz. Çıkarlarımız konusunda hassasiyet gösterebiliriz. Reddedilmekten, hafife almaktan hoşlanmayabiliriz. Sinirlerimize hakim olmayı başarırsak, illa ben haklıyım diyerek baskıda bulunmaya çalışmazsak gayet iyi olacaktır. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, yetenekli olduğunuz konularda kendinizi, fikirlerinizi, hedeflerinizi gerçekleştirme gücü veriyor. İnsan böyle bir etki altında, zevk duyduğu her ne varsa ona yönelip elde etmek ister. Bu kimileri için aşk, bazıları için aşkın meyvesi çocuk, bir çoğumuz için güzel bir dünyada yaşamak arzusudur. İşte bu görünüm, sizi başkalarıyla özel veya toplumsal anlamda bağlantı kurmaya yönelten, özgürce kendinizi ifade etmenizi sağlayan bir kuvvettir. Ancak ufak bir hatırlatmada bulunayım. Merkür, burcunuz üzerinde geriliyor. O nedenle tabii ki attığımız adımı, söylediğimiz sözü, gittiğimiz yolu bilmeliyiz. Aceleyle kararlar vermemeliyiz. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda geri gitmeye başlayan Merkür sizi olumsuz engellememeli. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda oldukça titiz davranacaksınız. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. Düzeninizi bozan, eğlencelerden uzak kalmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde gerilime açık günlerdesiniz. Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir. Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden ötürü ikili ilişkilerinizde baskı altında kalabilirsiniz. Duygusal yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz nedenlerden ötürü içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. İş hayatınızda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Bugün rutin işlere odaklanmak sizin için iyi olacaktır.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuzu pozitife çevirebilecek etkiler yaşarken, alım satım işlerinizi tamamlayabilir, kariyerinizle ilgili önemli görüşmeler yapabilir vehayatınızda elde ettiğiniz muazzam şans enerjisi ile öne çıkan kişi olabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda eşinizle, sen-ben tartışmasına girmekten ve manipülatif hareketlerden uzak durmalısınız. Kıskançlık ve sahip olma arzunuz ilişkinizi yıpratabilir ya da bazı sorunları yüzeye çıkarabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs/pluton/ kontağı ile, ilişkisel anlamda, sağlık, psikoloji konusunda krizlere işaret etmekte. Özel hayatınız pekte istediğiniz gibi gitmeyebilir, sağlık olarak genital bölgeleye dikkat edilmesinde yarar var. Yalnız kalmak isteyebilir, tüm gününüzü kendinizle başbaşa kalarak geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>