İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızı belleğinizden çıkarma gayretleriniz biraz boşuna gibi. Onu bir kez daha görme isteği içindesiniz. Bu isteğinizin, hoşluğu yanında ne tür sıkıntılar barındırdığını bilmeniz gerekir.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz.

Sıkışıklık ve rahatlık sürekli yer değiştiriyor. Bu hareketlilik içersinde şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz. Parayla ilgili moral ilişkiniz doğal olarak sürekli değişkenlik gösteriyor.

Gerekli durumlarda uyumsuz davranışlarla, esnek tavırları biraz yer değiştirin. Size kişisel isteklerinizle ilgili fırsatları tanımak istemeyen çok engeliniz var. Bunların bir kısmıyla uzlaşmak durumundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girişken olduğunuz kadar çekingensiniz de. Ulaşılmazları elde ederek ve elinizin altındakileri kaçırarak ilginç bir karakter sergiliyorsunuz. Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşüncelere girmek, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmelerinden etkilenmek engelleyici olabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, başta ailemiz olmak üzereveya özel ilişkimizle alakalı konuları incelememizin işaretçisidir. Huzur ve güvenlik adına düşünürüz. Açık ve net, samimiyetin, hoşgörünün olduğu bir dünyada yaşamak isteriz. Bu olgular hayatımızda yoksa huzursuz oluruz. İnce eleriz, sık dokuruz. Bu kendimizi rahat hissetmek ihtiyacımızın göstergesidir. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu ilişkimizi hem ciddi şekilde ele almamızı hem de gerçekçi düşünmemizi gerektiriyor. Ne fazla iyimseriz ne de çok fazla zorlanmaktan hoşlanacağız. Evet, beraberliğimize tabii ki önem veriyoruz. Fakat partnerin baskılayıcı tavrı bizi iki misli yorabilir. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, beraberliğinizle ilgili konularda her iki kişinin de mücadeleci tavrının ve kendi isteklerine düşkünlüğünün işaretidir. Doğal olarak dikkatli olunması şarttır. Her konuda ortak hareket edilmesi ve bu sorumlulukların birlikte göğüslenmesi, kabul edilmesi gerekir. Biriniz buna hazır, diğeriniz ise hala kararsız ise, ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuzda olumlu ilerliyor. Bugün kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar veyaşantınızda bazı kişilerin desteğinize ihtiyacı olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. Soğukkanlı çehrenizi devam ettirin.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi,birliklerinizi veya ortaklıklarınızı ilgilendiren alanlarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri ön planda. İlişkilerinizden bazıları dönüm noktasında olabilir veya ilişkilerinizi ilgilendiren olaylar bazı konularda işleri değiştirebilir ya da birlikte yaptığınız planlarda netice alabilirsiniz. Hızlı şekilde hareket etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz, ama ani hareketlerden kaçınmanız daha doğru olacaktır. Tartışmalardan kaçınmalı.Hafta ortası civarında, bazı konularda net olma ihtiyacı duyabilir ve sizi başka taraflara çekmeye çalışan kişilerin arkasından gitmeyebilirsiniz. Yolunuzdan dönmemenizde fayda var. İlişkilerde sıkıcı durumlar oluşabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşıdan gelecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. Bazı olaylarda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Tartışmalar gündeme gelebilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama bugün sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz iyi olacak. Çevrenizde olup bitenleri bilmek isteyeceksiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkinize manevi değeri olan bir hediye vermek isteyebilirsiniz. Üstelik bu bir mülk bile olabilir.Oldukça coşkulu ve hevesli bir tutumla kendisini mutlu etmek isteyebilirsiniz. Ancak böyle bir hediyeyi kabul edip etmeme konusunda fikrini almanız gerekebilir. Bazen sizin için ederi yüksek olan bir meta, sevdikleriniz için aynı değeri taşımayabilir.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 08" R
Ay
Oğlak
01° 45' 34"
Merkür
Koç
16° 20' 55"
Venüs
Koç
28° 50' 07"
Mars
Balık
28° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 52"
Satürn
Balık
16° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 34"
Lilith
Başak
23° 08' 34"
True Node
Koç
15° 25' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>