İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Ama cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında bazı özgün düşüncelerinizi de sergileme ayrıcalığınız var, şanslısınız. Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor, dikkat edin.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli. Belli niyetlere dayalı eleştirel düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Duygu dünyanızda yavaş, yavaş kendini hissettirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Size yönelik bir ilgiyi fark etmekte gecikmeyeceksiniz. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız. Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:13 Ay-Merkür kavuşumu, mali açıdan dikkatlice hesaplamada bulunmanın, her türlü olasılığı gözden geçirmenin önemli olacağını işaret ediyor. Beklenmedik bir durumla karşı karşılaşmak istemiyorsak, güven ve istikrar olgularını önemsemeliyiz. Saat 14:14 Ay-Neptün görünümü, huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 22:09-25 Mayıs saat 15:16 arasında Ay-boşluktadır. Herhangi bir konuda yeni bir karar almak bildiğiniz gibi sakıncalıdır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem maddi olarak koşulların iyileştirecek haberler alabilir, hem de ilişkilerinde yapıcı olabilirsin.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı ilgi görme durumlarında daha temkinli olmalısınız. Duygusal zayıflıklarınız yüzünden ileride başınız daha çok ağrıyabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarla karşılaşabilirsiniz. Net olmanız gereken olaylarda zorlanabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olmalısınız. Düşünceleriniz zihninizin derinliklerine inebilir. Hayaller ve endişeler yüzünden dikkatiniz dağılabilir. Ancak sürprizler keyfinizi yerine getirecek. Endişelerden uzaklaşıp yaratıcı ve ilginç kişiler ile görüşeceksiniz. Karşınıza çıkan farklı kişiler duygularınızı harekete geçirecek ve kendiniz ile ilgili bilmediğiniz farklı yönlerinizi keşfedeceksiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı olaylar gündeminize hakim olurken dalgınlığa, ihmallere her zamankinden fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Sosyal ilişkilerinizde ikna gücünüzün baskıya neden olmamasına özen göstermelisiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları kafanızda büyütmeye meyillisiniz. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sevdiğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız. Bugün, değişik fikirler size fazlasıyla heyecan verebilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aktif günler geçiriyorsunuz. Bu nedenle ruhsal ve fiziksel sağlığınızı zinde tutmak için sauna, masaj ve spaya giderek kendinizi şımartmak en doğal hakkınız olacak.Gelirlerinizin miktarını herkesle paylaşmamalısınız. Biraz sır tutmak iyidir. Aileye yönelik beklemediğiniz bir harcamayla karşılaşabilirsiniz. Sevdiklerinize yumuşak davranmaya özen gösterin.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>