İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun dağınıklığı nedeniyle sürekli diken üzerindesiniz. İş yoğunluğu, arkadaşları, çevresi sizden önce geliyor diye sitem ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Her şeyin önünde siz varsınız. Bugün ondan gelecek bir telefon sizi çok heyecanlandırabilir.

Yaptığınız yeni bir anlaşma sizi tedirgin ediyor. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde olumsuz bir gelişme gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var.

Küçük bir birikiminizi değerlendirmeniz konusunda önerilere ihtiyacınız var. Yatırım konusunda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir çevreye sahip olduğunuz için o kadar da zor değil.

Bir yakınınız onu ihmal ediyorsunuz diye size sitem edebilir. Kendinizi savunmak yerine onun taleplerini yerine getirmeniz daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı karar vermek çoğu zaman size kazandırıyor ama bugünlerde biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geride durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız. Bu kez hızlı davranmak sizi yanılgıya düşürebilir. Çok yakınınızla ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, kendimizi huzurlu ve güvende hissetmiyoruz. Birisinden veya bir şeylerden kopmak, uzaklaşmak arzumuz yükseliyor. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, kredi, ortaklık konuları ve maddi meseleler üzerinde derinlikli düşünmek gerekiyor. Dünyevi zevklere düşkünlüğümüz artarken, rahatınızı bozmak istemeyeceksiniz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, bizi baskı altına alıcıdır. Fiziksel ve ruhsal anlamda dinlenmek, sorunlarla uğraşmak istemeyiz. Huzur ve güvenlik arzumuz yüksektir. Ancak diğer taraftan bazı konulara kafayı takarız. Düşünürüz, öfkeleniriz ve işin içinden çıkmaya çalışırken bir hayli sıkılabiliriz. Bağımlılıklarımız varsa, özellikle sigara veya abur cubur yemek gibi. Dikkatli olmamızda yarar var. İçimize atmayalım bir şeyleri ve sürekli kendi kendimize kurmayalım. Saat 17:16 da gerçekleşecek olan Güneş-Venüs kavuşumu, bizi güçten düşüren, kimi zaman bir hayli yoran, üzerimizde baskı kuran kişilere karşı etkili olma arzumuzu işaret ediyor. Gerekortamında gerekse ilişkilerimizde gerçek anlamda gücü ve kontrolü elde tutan taraf olmayı isteyeceğiz. İş sorunlarımız varsa, bunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapabiliriz. Bize zarar veren kişiler varsa onları yola getirmeye çalışabiliriz. Sıradan, ufak tefek işlerle vakit kaybetmek yerine, büyük bir işe atılarak başarılı olmayı kafamıza takabiliriz. Birüzerinde ortaklaşa çalışabilir ve onu bitirmeye gayret ederiz. Bu görünüm, sağlık taramalarının işaretçisidir. Bir türlü tanı konmayan bir rahatsızlığın araştırılması anlamına da gelir. Fiziksel açıdan bir değişimin de göstergesidir. Ayrıca mistik konularda çalışmanın, insanlara hizmet etmenin veya böyle bir hizmetten yararlanmanın da işareti olabilir. Saat 17:49-22:41 arasında Ay-Boşluk süresi, haberleşme yolculuk ve işlerinizde aceleci olmayın. Hayati bir karar almamanız gerekir. İstismar edildiğinizi düşündüğünüz mevzularda fevri davranabilirsiniz. İyi niyetin de bir sınırı olması gerektiğini biliniz. Özellikle içinde bulunduğunuz durum konusunda birilerinin sürekli olarak akıl vermeye kalkışmaları ve bunu söyleyen kişilerin ise, doğru düzgün bir yaşantıları olmadığı halde sütten çıkmış ak kaşık gibi davranmalarına tahammül göstermeniz zordur. Saat 22:41 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi, kişisel konular üzerinde kendinizi ifade etmeye bir hayli açık olduğunuzu gösteriyor. Ancak aileniz ve yuvanızla alakalı konularda iyi bir inceleme yapmadan acil kararlar vermeyiniz. Dışarıda aktif, hiçbir şeyi kendine dert etmeyen biri gibi gözükseniz de, aslında kafanızın içinde birçok durumu gözden geçirmektesiniz. Doğru bir sonuç elde etmek isteğiniz bir hayli yüksek. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün kendini pek de dinamik hissetmeyebilirsin. Bu yüzden hareketten ziyade odaklanmayı gerektiren işlerle ilgileneceksin. İletişim cihazları ile ilgilenmek gün içinde sana yük olacak. Ortaklıyapan bir İkizler burcu isen, yeni oluşumların etkisini bugünlerde görüyor ve geleceğe yatırım oluşturacağına tanıklık ediyor olabilirsin. Sağduyulu olursan ve hislerinde endişeye yer vermezsen bu hızlı gelişmelere ayak uydurabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle tüm ailenin bir araya geleceği bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak adına, günün kalanını dinlenerek geçirebilirsin.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Radikal bazı değişimler içinde olmak isterken bir yandan da konfor alanlarınızdan bir türlü vazgeçemediğiniz için kendinize kızıyor olabilirsiniz. Öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planladığınız işlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksaklıklar olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar, kararlar için uygun bir günde değilsiniz. Bazı konuları tamamlamak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Gün içinde daha içinize kapanık olabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve aşk yaşantınızdaki sorunların tek tek yoluna girdiğini göreceksiniz. Büyük adımlar atacaksınız

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ederken hayatın akışının sizi götüreceği yerler olabilir. Ancak dalgınlığa, uykusuzluğa, ihmallere karşı dikkatli olmalısınız. Başkalarını düşüneceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çekici ve analitik İkizler, bugün sağlığınıza dikkat edin. Gün boyu yüksek beklentiler içinde olup yorulabilirsiniz. Önemli işleri günün ikinci yarısında yapmak fayda sağlar. Gün içinde kararsızlık, ani duygusal değişimler olası.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>