İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aileden Yardım İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Enerjinizdeki duygusal yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı engellemeler yaşanabilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlar gerçek niyetinizi, düşüncenizi bilmediğinde sizinle ilgili önyargılar taşıyabilirler. Bunu değiştirmek adına özel bir plan yapmak yerine kendinizi, olduğunuz hali doğru bir şekilde yansıtmaya odaklanın. İlişkilerin seyrini iyi yönde değiştirmek adına önemli adımlar atabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu olarak sosyal ilişkilerinizde keyifli ve destekleyici bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminiz oldukça güçlü olacak ve çevrenizle uyum içinde hareket edebileceksiniz. İş hayatında yaratıcı projeler üzerinde çalışabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı açıkça paylaşın. Enerjiniz yüksek olacak ve yeni deneyimlere açık olacaksınız. Bugünün tadını çıkarın!

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yeni bir sayfa açıyorsun. Artık çevrendekileri düşünmek yerine kendini ön plana alacaksın. Hayatını kendi isteğine göre şekillendiriyorsun. İş arayan İkizler burcuysan, birden fazla yerden olumlu geri dönüş alabilirsin. Hangisini seçeceğin konusunda kararsızlık yaşıyorsun. En doğru kararı vermek için aileden yardım isteyebilirsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili bazı bilgileri, gerçekleri öğrenebilirsiniz. Bunları nasıl yöneteceğiniz, sorumluluğu ve hakkı nasıl paylaştıracağınız konusuna kafa yormanız gerekebilir. "Kol kırılır yen içinde kalır" sözünün önem kazanacağı bir gün olabilir; sınırlarınızı korumanızda fayda var.

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak zevklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle çevrenizde size iyi gelmeyen şeyleri bırakmak ve onlardan özgürleşmek için disiplinle olaylara dahil olmanız çok önemli.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kullandığın kelimelere ve kendi hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Karşındaki insan ile konuşurken onu etkilemek senin için önemli olabilir bugün. İş ve arkadaşlıklar ile alakalı dikkatli olman gereken bir gündesin.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün yakın zamanda yaşanan birçok yanlış anlaşılmanın ortadan kalkması muhtemel. Şimdi kişisel planlarınızın bir kez daha ön planda olduğunu hissedebilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Öyle olsa bile, değişimin kendisi, özellikle kişisel girişimler ve arkadaşlıklarla ilgili sorunlu alanları büyütme yönünde ilk etkiye sahip. Yanlış anlaşılmalar sinir bozucu olabileceğinden ve bazı durumlarda tamamen gereksiz olabileceğinden şimdilik hassas konuları gündeme getirmek için ideal bir zaman değil.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkileriniz biraz yıpratıcı olabilir sevgili ikizler. İletişim kurmak zorunda olduğunuz kişileri anlamaya çalışmak zorlaşabilir. Kendinizi biraz zorladığınızda karşınızdaki kişilerde de haklı yönler bulabileceksiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner, ortaklık, ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak ben-sen dengesine dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç söz konusu. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Bazı kurallara karşı gelerek, düşünce ve isteklerinizi aniden gerçekleştirmeye çalışarak, ya da sadece işinize karşı daha istekli olarak, günlük yaşantınızda yer veremediğiniz duyguları tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Yeni biratılımı olabilir. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>