İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz çevrenizde oldukça cazibeli biri olarak nitelendiriliyorsunuz. Çocuksu tarafınız sizi insanlara bir mıknatıs gibi çekiyor ve siz de bu ilgiden şımarıyorsunuz. Bu ilgi arasında birlikte olduğunuz insanı ihmal etmemeye dikkat edin.

Hayatınızın genel gidişatındaki olumluluğu ve başarıyı ne yazık ki şu aralarhayatınız da gösteremiyorsunuz. Siz yapmak istediğiniz işin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz ama oiçin girişimde bulunmak için desteğe ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz ve bu yüzden de boşveriyorsunuz.

Maddi açıdan çok çok iyi olduğunuz günleri özlüyorsunuz. Para harcamaya alışıksınız ve harcama yapmayı seviyorsunuz. Şu aralar biraz kendinizi kısıtlamanız gerekecek çünkü eskisi kadar iyi para kazanmıyorsunuz. Kısa zaman evel yaptığınız bir harcamaya da oldukça canınız sıkılmış.

Birlikte olduğunuz insanı kaybedebilirsiniz ve onu kaybetmek hayatınızın gidişatını oldukça olumsuz etkileyebilir. Onu elinizden kaçırmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Salı günümüz, saat 05:46 Ay-Başak seyir etkinliğiyle başlarken, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, ailevi konularda titiz ve bir hayli dikkatli düşünmenin işaretçisidir. Ayrıca kimlerle bir mal, mülk, para ilişki içindeyseniz, hesabınızı biliniz. Saat 21:52 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçtehayatınız da dahil birçok konuyu boş vermeye çalışın. Bu sizin için hiç kolay değil fakat çok uğraşsanız dahi bazı şeyler için beklemeniz gerekeceğinden üstünde fazla durmamalısınız. Spor ve diyete başlamanız için uygun bir zaman dilimi olduğundan kısa sürede form tutabilir, vücudunuzdaki toksinlerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler ilişkilerinizi ve hayatınızı kolaylaştırmanızı da sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler size zorluk çıkabilir. Aile büyükleriyle ilgili konularda kararlar alınması gerekebilir. Emlak konularıyla ilgili işlerde destek olabilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili konularda maddi yatırımlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde içinize kapanmış hissedebilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese karşı iyisiniz. İş yerinizdeki dostlarınız da bu durumdan memnun. Sağlık konusunda şüphe duyduğunuz konuları doktorunuza göstermelisiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eviniz ve ailenize yönelik konulara vaktinizi ayırabilirsiniz. İş alanlarınızda önemli detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Parasa konularda hesabınız doğru çalışabilir.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin giderek yükseldiğini hissedeceksiniz. Şartlarınızın değişmeye başladığını anlayacak ve hedeflerinize daha hızlı ulaşmanın pratik yolunu araştıracaksınız. Parasal çalışmalarınızı hızlandırıyorsunuz.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evle ilgili bazı gelişmeler, ev bütçesi veya aile ilişkileri gibi konular sürekli olarak aklınızı kurcalayabilir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilir, programınızı aksatabilir ve ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. Neyle ilgileniyorsanız tamamen ona odaklanmalısınız.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>