İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günler sorunu ikinci ortağına açma yoluna gidebilirsiniz.

Sizi şaşırttığı kadar da sevindiren haberler alacaksınız. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden çok geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak. Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir.

Tatil sonrası değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak, ama çabanızla gelişmeyi izden yana çevirmeniz gerekiyor.

Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel bir haber alacaksınız. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, bir çok mesele üzerinde enine boyuna düşünmenizi sağlar. Özellikle sağlık konusu üzerinde bir hayli durulur. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünümü, siz nazik, uzlaşmaya açık ve dikkatli davranırken, birileri üzerinizde otorite kurmaya kalkışırsa canınız bir hayli sıkılır. Alacaklarınız konusunda duyarlısınız. Hakkınızı korumaktan yanasınız. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyebilirler. Ancak siz dış dünyayı gayet iyi algılayabilirsiniz. En fazla yoğun olduğunuz alan eviniz sınırlarıyla alakalı meselelerdir. Daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar bugün gözlerinizden kaçmaz. Duygularınızı açıklamak bugün kolay olmayabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Şansını yeniden deniyorsun! Başarmak için önce bir yerden başlamak lazım! Bugün sen de öncelikle aksi giden ve mutsuz olduğun meseleleri bir yoluna sokmak isteyebilirsin. Geçtiğimiz günlerde olumsuz geri dönüş aldığın konularda şansını yeniden denemek isteyebilirsin. Ortaklıklar, aile şirketleri, projeler sanıldığından daha çok yükü ve sorumluluğu olacağını fark ediyorsun. Bu günlerde kariyer adına atak yapmak seni çok yoruyor. Ama insanların sana yardımcı olmaları birçok işini kolaylaştırmanı sağlıyor. İsteklerini belirtmekten çekinmiyorsun. Bu yüzden yarım kalan işlerinde hızlanma olacak. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kalbini hızlandıracak. Duygusal dünyana yeniden giriş yapacaksın.

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yanılgılara açık bir gün olabilir. Bazı beklentileriniz karşı taraftan kabul görmeyebilir. İletişimde olayları gerçekliklerden saptırmamaya özen gösterin.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi fazlasıyla oyalayabilir. Eskide bıraktığınız olaylar yeniden gündeme gelebilir. Siz bu konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Güvenlik konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabilirsiniz. Evinizdeki değişiklikler için alışverişe çıkabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda endişeler taşıyor olabilirsiniz. Ancak gereksiz korkulara kapılmayın. Sağlığınız düzeliyor zaten. Ancak ailedeki sorunları çözmelisiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerin şirazesini doğru bir yere oturtmayı başaracaksınız. Böylece ortaklıklarla ilgili yaşadığınız problemler yavaş yavaş çözümlenecek. Adımlarınızı dikkatli atın. Geçmişi olmayan, sizde vaadi yeni hiçbir projeye imza atmayın, hiçbir insanla çalışmayın. Yeni olanın değil, itibar yapmış ve saygı kazanmış olanın değerlendirilmesi gerektiği bir dönemdesiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal bilinirlik konularında arzularınız yoğunlaşabilir ancak ev ve aile konularında meşguliyetler olası. Gün boyu programsız konular gelişirken bir yandan evdeki ertelenmiş işlerle uğraşabilirsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken evdeki eksik kalan tüm işleri tamamlayabilirsiniz. Ütü yapmak, çamaşır yıkamak, bulaşıkları temizlemek, fazla eşyalardan kurtulmak, temizlik yapmak pek pazara uymasa da sizin ruhunuzu rahatlatır.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>