İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, bu kez sadakat ve aşk ağır basıyor. Sevgiliniz de aşk ve sadakate hazır.

Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar oluşmak üzere. Siz peşini bıraktınız. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmeseniz de, sizin dışınızda gelişmeler olacak.

Para sizin bazen hiçbir şey, bazen de her şey. Bugünlerde paraya önem veriyorsunuz. Paraya ihtiyaç duymanız, kendiniz için değil, başkalarının ihtiyaçlarını gidermek için.

Kendi kafanızda yarattığınız şeyler, hayalinizdeki gibi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmayı başarıyorsunuz ve bu da sizin çok hoşunuza gidiyor. Bugünlerde birlikte olmak zorunda kalacağınız kişiler arasında ilgi odağı olma şansınız yok. Çünkü hayli iddialı ve başarılı bir grubun içinde yer almak üzeresiniz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu duruma alışmanız sizin için daha yararlı olacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hayatımıza işlerlik, verimlilik, yenilik katma arzumuzu işaret ediyor. Bu yenilikler için sorumluluk almak, ailemiz ve çalışma hayatımızla ilgili konuları yeniden gözden geçirmek yararlı olur. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, bu saatlerde bizi bazı meselelerin, insanların huzursuz etmesine yol açabilir. Amacımız çabucak işlerimizi halletmektir. Fakat karşımıza bir takım engeller çıkabilir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatını içeren konularda zihinsel ve duygusal anlamda derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bütün bunları anlamak isteyebiliriz Hatta durumları lehinize çevirmek için olayları manipüle etmeniz dahi mümkündür. Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız bugün oldukça yoğundur. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün Ay derin düşünceler içinde olmanıza neden oluyor. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok, mantıklı olmayı yeğlemelisiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu diğerleriyle ilişkilerinizde, ortaya koyduğunuz işlerde veya başkalarıyla uğraşırken farklı olmaktan kaçınmayın ve yaptıklarınızın arkasında durun.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler, uğraşlar içinde olabilirsiniz. Enerjinizi daha yapıcı konular üzerine odaklamaya bakın.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde farklı alanlara yelken açmayı denemek istiyorsunuz. Oysa kendi işinizde sebat etmelisiniz. Çektiğiniz maddi sıkıntılarınız düzelmeye başlayacak.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız. Değişik organizasyonlar devrede olabilir. Farklı arkadaş grupları hayata bakış açınızı genişletebilir. Duygusal anlamda çok güçlü olacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ilerleyen Ay ve kriz alanınıza yol alan Plüton arasındaki olumlu açı teması nedeniyle,yaptığınız alanlardaki yardımlaşma ve dayanışma konuları odak noktanız olacaktır.Dolayısıyla bugün kendinizi ikinci plana itip çalışanlarınız, ofisiniz ile ilgilenmek ve krizleri gidermek isteyebilirsiniz. Pazar günü olmasına rağmenodaklı davranıp menfaatlerinize uygun gelişmelere hız verebilirsiniz. Ay’ın gün sonunda gireceği boşluk etkisi nedeniyle geceye düşünsel ve fiziksel herhangi bir faaliyet bırakmamalısınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>