İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 28 Haziran saat 07:53 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, geleceğin güvence altına alınması yönünde sadece kendinizi değil, başkalarına karşı sorumluluğunuzu da hatırlatıyor. Bu Dolunayın yöneticisi Satürn geriliyor. Bu gösteriyor ki, parasal konular şakaya gelmez. Bir hayli ciddiyetle bakmam lazım. Sözgelimi krediler, yasal konular, eşin parası veya başlarından beklentimiz olan şeylerde yavaşlama ve test sürecindeyiz. Öyle aklımıza estiği gibi, içimizden geldiği gibi harcamalar yapamayız. Risk alamayız. Birilerine güvenip yola çıkamayız. Mars-Kova burcunda aynı Satürn gibi geri hareketini sürdürüyor. Macera hevesimizi yükseltiyor. Kaçıp gitmek arzusu, bir yerlerde yaşamak özlemi, değişim, yenilik ve dış dünya ilgimizi fazlasıyla çekiyor. Ancak, hangi şartlarda bunu yapacağız. Kime güveneceğiz. Nereden ne alabiliriz. Kimler yardımcı olur. Başkalarına bağımlı bir planlama yanlış olur. Oysaki hedefimiz eğer bu ise, ancak kendimize güvenebiliriz. Bu Dolunayda böyle bir radikal karar üzerinde çok iyi analiz etmek gerekir. Sözgelimi çalışmak için, başka bir yere gitmek fikri güzel ama ne denli sağlam ve garantili. Buna bakmak lazım. Kredi çekmek iyidir tabii ki ancak ne ödeyeceğiz, faizler ne durumda. Artı ve eksileriyle bir şeyleri ele almadan yola çıkamayız. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişteki konular tekrar karşına çıkabilir. Sorunlardan kaçmayacak, üzerlerine gideceksin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konularınızla ilgili bazı sorunlar ve kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle geciktirilmiş olduğunuz bazı borçlanma durumları ile ilgili yasal süreçler başlatılabilir. Durum bu hale geldiğinde ise öfkeden kaynaklanan bazı stres sebepli hastalıklar vuku bulabilir. Ortak yürüttüğünüz bir proje ile ilgili sonlandırma kararı alabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde veya uğraştığınız işlerde hareketli bir gün. Birçok işle uğraşmanız ve iletişiminizin akıcı olması sizi zihinsel olarak yorabilir. Aşırı stres sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili olaylarla ilgilenmeniz olası. Sizi yoran konulara karşı esnek olmanızda fayda var. Sağlıkla ilgili konularınızı ihmal etmeyin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars geri harekete başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek olan bu dönemde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular, seyahatler daha fazla çaba ve uğraş gerektirebilir, aksaklıklarla başa çıkabilmelisiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir borç veya ödeme işiyle uğraşabilir, gelir-gider durumunuz arasındaki dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. Partnerinizin sorumluluklarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 6 derecesinde Dolunay meydana geliyor.Ocak'ta başlattığınız yeni birya da ortaklıkta bir hasat döneminden geçersiniz. İşlerinizden meyve toplama zamanı. Riske girip sorumluluklarınızla başarı elde edersiniz. Çalışmak koşuluyla istediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi anlama zamanı.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>