İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar sizi herkes kadar etkilemiyor. Aileden birinin, bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Çelişik davranışlarınızın albenisi, bu davranışları belli sınırlara da tutmanıza engel olmamalı.

29 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 29 Aralık saat 09:53 itibariyle Oğlak burcunda doğacak Yeniay, mevcut finansal durum, başkalarının maddi ve manevi anlamdaki ilişkimiz (partnerimiz,ortağımız v.b) kariyer hayatımız, ailemiz ve evimizle alakalı konularda etkin olacak. Yöneticiniz Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için bu Yeniayda, yapacağımız gözlem, inceleme ve yeniden bakış hali, bu konulardaki problemleri, sıkıntıları çözümlemede yardımcı olacaktır. En azından durumumuzun farkında olacağız. Tabii ki ansızın kararlar vermeyeceğiz. Aynen belirttiğim gibi gözlerimiz açık olacak, bilinçli ve sorumluluk sahibi birey olarak gerçekçi düşüneceğiz. Öncelikle bu Yeniayda, kredi alımlarında mutlaka hesabı yapmalıyız. Astarı yüzünden pahalı borçlar altına imza atmamak gerekiyor. Şartlarımıza bir bakacağız. Eşimiz, sevgilimiz,ortağımız her kimse niyetleri önemli. Hani deriz ya, niyetin ne ise onunla karşılarsın diye. İşte şimdi biz de, başkalarının ve kendi niyetimizin karşılığı olan dersi veya ödülü göreceğiz. Geçmişi gözden geçireceğiz ancak geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Önümüzdeki bir aylık süreç bütün bu incelemeler için önemlidir. Ondan sonra yorumun ilk başında sıraladığım konularda kararımızı veririz. Evet, sağlam, güvenilirmiş deriz ve uygularız. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

29 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınındaki kişilerle paylaşımların artabilir. Güvenmediğin kişilerle ilgili şüphelerinde haklı olabilirsin.

29 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstesinden gelmekte zorlandığınız işler size daha büyük sorunlar yaratabilir. Bu nedenle her işin ucundan tutmayı bırakmalısınız. İhtiyacınız olan bazı düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız. Günün Atmosferi:OĞLAK BURCUNDA YENİ AY

29 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Sorumluluklarınız değişime uğrayabilir. İkili ilişkileriniz size kriz yaratabilir.

29 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınıza özen göstererek zorlukları aşıyorsunuz. Bedensel faaliyetleriniz ruh sağlığınıza da iyi gelecek. Düzenli spor hayatınız işinize de olumlu yansıyor.

29 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Özel hayatınızla ilgili masraf yapabilirsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa başkalarının maddi birikimleriyle ilgili önemli başlangıçlara girişebilir, başkalarının parasını yönetebilirsiniz. Sağduyulu ve hesaplama üzerine ciddi ilerlemeler sağlayabileceğiniz fırsatlara sahipsiniz.Harcamalarınızda hesaplı davranabilirsiniz. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir olanak ortaya çıkabilir. Çocuklarınıza maddiyatla ilgili önemli tavsiye ve nasihatler verebilecek bir etkiye sahipsiniz.

29 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 41' 09" R
Ay
Yengeç
23° 47' 54" R
Merkür
Koç
26° 44' 22"
Venüs
Boğa
16° 35' 25"
Mars
Koç
09° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 51"
Satürn
Balık
17° 35' 58"
Uranüs
Boğa
23° 04' 43"
Neptün
Balık
29° 15' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 47"
Chiron
Koç
21° 20' 57"
Lilith
Başak
24° 44' 31"
True Node
Koç
14° 57' 19"
Son Güncelleme : 13/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>