İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi mutluluk içinde götürüyorsunuz. Aşktan beklentileriniz oldukça alçakgönüllü. Onu koşulları içinde değerlendirmek gibi bir özelliğiniz var. Ama partnerinizin aynı şekilde baktığından pek emin görünmüyorsunuz..

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Yoldaki paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alabileceksiniz. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çıkarcı biriyle, onu yeterince tanımadan muhabbeti ilerletiyorsunuz. Sizin açınızdan, sonu pek hayırlı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Duygu dünyanızdaki atsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bir bölümünde 01:38- 17:32 saatleri arasında Ay boşlukta olacak. Bu zaman diliminde işinizle ilgili konularda eyleme geçmek pek iyi sonuçlanmayabilir. Sağlık durumunuzda bir iyi bir kötü seyredebilir. Ay, 17:32 itibariyle Yay burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınız ön planda olacak. Partnerinize daha fazla önem verebilirsiniz. Beraber vakit geçirebileceğiniz yerlere veya aktivitelere gidebilirsiniz. Mantığınızdan çok duygularınızın sizi yönettiği bir günde olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Eleştirilere kulak tıkıyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Güne nedenini bilemediğin bir yorgunlukla uyanabilirsin. Beklentilerini Ay?ın konumu ile geçmişi şiddetli bir şekilde ilişkilendirebileceğin bugün, önceden planlayıp da başarısız olduğun girişimlerini yeniden hayata geçirmeye karar verebilirsin. Diğer yandan insanları anlamakta zorlanacağın bir gündesin. Herkesin egosu senin sınırlarını zorlayabilir ve fevri davranışlarda bulunmana sebep olabilir. Yakın dostların davranışlarından şikâyetçi olsa da eleştirilere kulaklarını tıkayacaksın. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, ?O, olsaydı böyle olmazdı?? diye iç geçirerek geçmiş ilişkine özlem duyabilirsin! Akşam saatlerinde kendini yenilemek isteyeceksin. Saçlarında ve tarzında yapacağın değişiklik gözlerden kaçmayacak.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin istediğiniz gibi gelişmesi, yepyeni düşünceler içine girmenize neden olacak. Parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Duygularınız karmaşık olabilir.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki yoğun tempo gerilmenize neden olabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. İşlerinize yön vermek daha önemli bir hal alabilir. Sizi yıpratan olaylardan uzak durmanızda fayda var. Akşam saatlerinde ani çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı kurgu ve hesap olmadan yaşayabilen içinizdeki çocuk ile doğuştan bağlantı kurabilen yeteneğe sahipsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma hayatınız veya günlük yaşamınızın karmaşık koşulları gününüze damga vurabilir. Siz de mükemmeliyetçi ve titiz yönlerinizle işleri biraz daha zorlaştırıyor olabilirsiniz. Detayların önem kazandığı bir gündesiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu pratik zekânızın takdir edildiği, üretimin yoğunlaştığı koşullar mevcut. Konsantrasyonunuz yüksek. Sabır gerektiren işler için doğru zaman. Anlam arayışınıza yönelik, özdisiplini açığa çıkaran eğitimler olası.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Yurt dışı seyahatleri organize etmek için pasaport, uçak rezervasyonu, vize işlemleri için kolların sıvayabilirsiniz. İletişim, tanıtım faaliyetlerinde ön plana çıkacağınız bir gün. Sosyal medya üzerinde duyurularınızı hızlandırabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuz oldukça güç kazanacak ve sizi ilgilenmeniz gereken konulara yönelteceklerdir. Sosyalleşme ve eğlence isteğinizi bastırıp kendinizi önünüzdeki işlere vermeyi başarabileceksiniz. Yine de eviniz ile ilgili konular, ara sıra aklınızı bulandırabilir.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>