İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk dünyanızda bir karamsarlık, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız birisi bu halinize son verebilir. Ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Esasında yüksek bir kapasiteniz var. İşten yılacak biri değilsiniz. Ama kolaybeğenmiyorsunuz. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız

Hesaplı yaşıyorsunuz. Ama hesabınızı pek bilemediğinizden hep içerdesiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacaksınız.

Arkadaşlarınız üzerinde dost krediniz çok fazla, ama onu biraz hovardaca harcıyorsunuz. Bu anlamda yitirdiğiniz kredinin tekrar yerine konması çok zor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız birtakım kararların arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösteriyorsunuz. Sizi yakından tanıyanları şaşırtıyorsunuz. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün, eviniz, iç dünyanız ve ailevi ilişkileriniz konusunda duygusal ve ruhsal anlamda aşırı endişeli tepkiler vermeye kalkışabilirsiniz. Size göre aksaklıklar bulunmaktadır ve bunların mutlaka düzene kavuşturulması gerekmektedir. Her ayrıntının üzerinde dikkatli bir şekilde durmanız, kimi zaman sorunlara neden olabilir. Çünkü kusursuzluk arayışınız fazlasıyla ön plandadır, bu yüzden de, aile bireylerinizi aşırı şekilde analiz edebilir, içinde bulunduğunuz durumu fazlasıyla hassas bir şekilde ele alabilir, kontrolü sağlamaya çalışabilirsiniz. Bu kontrolü ise iki türlü gerçekleştirmeniz mümkündür. Birincisi ılımlı bir tarzda hareket ederek, olgun bir kişi havası yaratabilirsiniz. İkincisi ise, eleştirel tepkiler göstererek farkında olmadan etrafınızdaki insanlara baskıda bulunabilirsiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı olmamamız gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, mutlu edici, eğlendirici, moralimizi güçlendirici bir seyahatin göstergesidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Belli etmemeye çalışsan da ,ortamından bunaldığın gerçeğinden kaçamayacaksın. Bu durum motivasyonunu düşürebilir. Öyle ki tek bir sözle gemileri yakarak, yepyeni bir başlangıç yapabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin sürprizleri şaşkınlıkla heyecanı bir arada yaşamana neden olacak. Bugün konuşmalarda belirsiz, yarım kalmış düşünceler daha çok ön plana çıkacak. Tavsiyem plansızlıktan beklentiye girmek yerine, yeni başlangıçlardan özellikle maddi ve sosyal ilişkiler konusunda sınırlı hareket etmen. Ailevi konularda yönlendirici davranmaya çalışman, yaşça büyük kişilerin tepki göstermesine neden olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak toplum yararına bir işin bitirilmesine yardımcı olabilir ve busayesinde çevrenizin güvenini kazanabilirsiniz. Birlik ve beraberlik duygunuzun yüksek olduğu bugünü yardımlaşarak geçirmeniz kendinizi iyi hissettirecektir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirmeniz olası. İletişiminizin yoğun olacağı zamanlar içerisindesiniz. Uğraştığınız işlerinizle ilgili sürpriz gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Heyecanlı ve ilginç bir gün geçirmeniz mümkün. Yakın çevrenizle her zamankinden fazla zaman geçirebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda organizasyonlar yapmanız olası.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuza ilerlerken ışıltınızı artırıyor. Güzelliğiniz, kibarlığınız, adil ve kibar yaklaşımlarınızı daha fazla ortaya çıkarırken, çevrenizdeki kişiler için cazibe merkezi olabilirsiniz. İlişkilerde gücü ele geçirebilir, cesur ve girişimci davranabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz.Fakat haftanın başında dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>