İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz fakat sevgiliniz buna duygusal açıdan hazırlıklı olmayabilir. Bu yüzden önce ona sormanızda fayda var

Akşam saatlerinde birbağlantınızla ilgili önemli bir görüşmeniz olabilir. İş yerinizdeki çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle amirlerinizin vazgeçilmez elemanısınız ama bu sizi rahatlatmamalı.

Son günlerdeki harcamalarınız biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Bu yüzden harcamalarınızı kısmanızda yarar var. Önümüzdeki günlerde önemli bir paranın haberini alacaksınız.

İnişli çıkışlı bir hayatınız var ve bu sizi zihinsel anlamda çok yıpratıyor. Bu duruma el koymalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiminle ne tür ilişkiler içine gireceğinizi bilmeniz gerekiyor. İlişkilerinizdeki düş kırıklıkları, bu dengelerde bazı zafiyetler olduğunu gösteriyor. Bugün kendi isteklerinizi ön planda tutma eğilimine girebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tespit ettiğiniz eksiklikler; kendinize haksızlıklar ettiğiniz duygusuyla, size her zamankinden farklı canlı bir gün sunabilir.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Kova burcunda hareketini sürdürüyor. Sabah erken saatlerde etkili olan Ay Venüs arasındaki uyumlu açı pozitif gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Eğitim hayatınız ön planda olabilir. Felsefe, astroloji, mitoloji gibi konulara merakınız artabilir. Enerjinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Gece ise Ay ve Mars arasındaki gergin açıyla zaman zaman sert tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Merakına Yenik DüşeceksinAy, bugün senin gibi hava burcunda hareket ediyor. Gezegenlerin seyri kendini olduğundan daha meraklı ve hassas hissetmene neden olabilir. Çünkü yarın yönetici gezegenin su burcunda geri hareketine başlıyor. Sen de çok iyi biliyorsun ki bugünler senin için hiç de sıradan olmayacak. Bir süredir sevdiğin kişiyi takip altına almış olabilirsin. Ancak bugün bazı şeyleri biriktirdiğin ortaya çıkabilir. Telefon ve mesaj trafiğini iyi yönetmelisin. Sosyal medya bugün en büyük düşmanın. Bazen görmek istemediğimiz şeylere bakmamamız en iyisidir. Değil mi?

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal alanda yaşadığınız sorunlar insanların gerçek yüzünü görmenizi sağlayabilir. Arkada dönen olaylara karşı temkinli olmalısınız.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, size daha geniş bir bakış açısı ve yeni şeyler öğrenme imkanı getirmekte. Bugün medya ya da uzaklarla ilgili konular sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kaş yapıyım derken göz çıkartıyorsunuz. Ne olur biraz daha fazla sevginizi göstermeye çalışsanız. Etrafa eli kolu uzanan, herkese dağıtan siz, ne oluyor da en sevdiğinizi iddia ettiğiniz insanlardan esirgiyorsunuz. İnsanlar size kırılıyorlar. Özellikle çocuklarınızı ve size çok ilgisi olan insanları kırmayın.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu enerjiniz dalgalı. Önemli kararlar alıp uygulamak için koşullar elverişli değil. Bilinmeyene duyduğunzu yersiz merak ve pesimist tutumlarınız kriz yaratabilir. Objektif olmak önemli.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati size uzaklardan haber taşır. Uluslararası konular, medyayla ilişkiler, tanıtım faaliyetleri için hazırlık yapabilirsiniz. Seyahat programınızı hazırlayabilirsiniz. Yeni tanışacağınız gruplar ve insanlar zihninizi farklı ufuklarla buluşturur. Uçak yolculukları önem arz eder. Kardeş, komşu, yakın akrabalarla ilişkileriniz hareketli geçer.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız oldukça fazla çalışabilir, belki de gereğinden fazla. Çok fazla düşünüp karamsar olasılıklara takılabilirsiniz. Her konunun sadece ilgilenmeniz gereken kısmıyla yetinin ve ötesiyle ilgili felaket senaryoları hazırlamayın.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 01" R
Ay
Başak
01° 18' 18"
Merkür
Boğa
00° 22' 06"
Venüs
Boğa
20° 21' 00"
Mars
Koç
11° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 07"
Satürn
Balık
17° 49' 01"
Uranüs
Boğa
23° 15' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 25"
Lilith
Başak
25° 04' 50"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>