İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere renk katarak yaşayabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde coşkulu kalabalıklarda yine ilgi odağı olacaksınız. Bu sıralar birçok şeyi paylaştığınız bir dostunuzla aranıza, geçici bir soğukluk girebilir. Yaşanan birçok şeyin anlamını bir anda yitirmesine izin vermemeye çalışacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:58 Ay-Merkür görünüm etkisinde, eğer ilişkinizde sorunlar varsa meseleleri sakin bir şekilde konuşmanızda yarar var. Bu görünüm ayrıca arkadaşlarınızla bir araya gelme, sosyalleşme, kısa bir yolculuğa çıkma, haberleşme gibi alanlarda etkindir. Saat 01:10 Ay-Neptün görünümü, özel hayatımızda ve mesleki konularda birilerine uymak zorunluluğu bizi rahatsız eder. Keşke istediğin gibi hareket edebilecek şartlarım olsa diye düşünürüz. Saat 09:46 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle her türlü ilişkimizde geçmişten ziyade geleceği merkez alarak bağlantı kurmamız gerektiğini vurguluyor. Kimlerle bağımız var, kimlerle ilişkimiz olmalı, nasıl bir çevrede yaşamalıyız bunlar üzerinde duracağız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşayacağın sürprizlerle, şanslı olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Eğerarayışında olan bir İkizler burcuysan uzun zamandır beklediğin telefonu bugün alabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir İkizler burcuysan, maddi sıkıntılar kaygılandırabilir. Hayatındaki rutinleri ve alışkanlıkları bozarak, kendini yenilemek isteyeceksin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle fikir ayrılıkları yaşayacağın konular olabilir. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, yurtdışındaki gelişmeleri araştırabilirsin. Arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çevirebilir, akşamı kendine ayırmak isteyebilirsin.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili yakın çevrenizden bir şeyleri saklayarak ya da onlara olduğundan farklı göstermeye çalışarak gerçeklerden kaçmaya çalışıyorsanız yine hata ediyor olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız aynı sorunlarla tekrar buluşmak istemiyorsanız bu konuda kendi içinizde artık bir düzenleme yoluna gitmelisiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Aşk hayatınızda çift durumlar yaşayabilirsiniz. Sonlanmalar tepkilere neden olabilir. Uyum ve denge arayışında olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda özgürlükten yana tavırlarınız gün içinde anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakârlıkla gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü güzelleşmeye adayın.Estetik merkezinin sizin için sunduğu tüm imkanlardan yararlanmalısınız. İkili ilişkilerde birden çok kısmetle karşılaşacağınız bir dönem.

3 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>