İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişeleriniz, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çelişiyor. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olacak.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:43 Ay- Chiron görünümü, ailenizle olan ilişkinizi ve toplumsal hayatınızdaki yerinizi göz önüne alarak hareket etmenizi destekliyor. Kimseye belli etmesiniz de, siz paranın bir çok zayıflıkları örtücü etkisinin farkındasınız. Onun içindir ki, artık aza kanaat etmek yerine, büyük oynamak istiyorsunuz. Tabii ki, bunun için en doğru kararı vermekten yanasınız. Saat 11:30 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, günün geri kalanını olumlu geçirmenizi sağlayıcıdır. Yoğun bir haberleşme trafiği, sözel bağlantılar, internet üzerinden bazı işlerinizi düzenlemek, kısa geziler, arkadaşlarla buluşma gibi geniş bir alanda aktif hareket edebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlara çabucak adapte olabilir, işlerinizi kolayca bitirebilirsiniz. Bu enerji, bazı konularda saptadığınız bilgileri dış dünyada ifadelendirmeniz açısından etkilidir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendine özel zaman ayırmak ve dertlerinden kurtulmak isteyeceksin. Kısa bir tatil var.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belki önemli bir toplantı ya da işiniz ile ilgili ani gelişen bir konu gündeminize gelebilir. Planlarınız tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Bunlar sizi huzursuz etmesin. Süreci yönetmeye devam edin.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün finansal krizleri aşacak büyük bir fırsatla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Bugün aile bireylerinizle iletişiminiz mükemmeldir çözüm odaklı davranmanız hepiniz olumlu sonuçları beraberinde getirecek. Özel yaşamınızda ise sevgilinizin duygusal taleplerine karşılık verin. Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte özgüveniniz de yerine geliyor. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinizde hissederken yönetici, lider yönlerinizi daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Cesur ve korkusuz hareket etmekten geri durmayabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Alışveriş yaparken veya gezerken çok para harcamamaya özen gösterin. Kafa dalgınlıkları sizi en çokalanlarınızda zorlayabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet hafta sonunda yeni birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Her nefretten aşk doğar sözü sizin için söylenmiş olabilir. Önce tartıştığınız sonra çekici bulduğunuz birisi hayatınızı renklendirecek. Aşkın büyüsüne çok kapılmadan mantığınızı kullanarak ilişkinizin uzun soluklu olmasını sağlamak sizin elinizde olacak.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>