İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir.

Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz. Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz.

Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz. Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 02:46 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissederiz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine bile olsa kaybolur gider. Saat 08:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bir işin kolayca halledilmesinin önüne geçebilir. Siz konuşursunuz, yazarsınız, anlatırsınız. Bileri anlamamakta ısrar eder. Sizin söylediğiniz başkalarına uymaz, önemsenmez, yeterli bulunmaz. Bunları akşama doğru çözebileceksiniz. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, bilinçli isteklerimizle bilinçaltımızdaki çelişkileri ortadan kaldırarak bize ruhsal bir bütünlük kazandırıyor. Böylece ters giden, huzursuzluk veren her şeyi geride bırakarak önümüzdeki yola odaklanmamız kolaylaşıyor. Hayatı ılımlı bir bakış açısıyla görerek rahatlamamız kolaylaşıyor. Saat 18:31 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sizi karşı cins üzerinde etkili ve çekici kılıyor. Daha önceki bir anlaşmazlığı çözüyor, tatlıya bağlıyor. Bu görünüm, bir tanışma, birlikteyapma, herkese faydası dokunacak bir kararın verilmesini sağlayan olumlu bir etkidir. Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,

30 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı sebeplerden dolayı düzeninden ayrılmak zorunda kalabilirsin. İş teklifleri alman mümkün.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Yaşanan değişikliklerde farklı konular gündeme gelebilir.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan İkizler erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde hedefleriniz, planlarınız ön planda olabilir. Üstlerinizle, yaşlı, olgun veya otorite konumunda kişilerle iyi ilişkiler ve önemli bağlantılar kurmak için uygun bir gün olabilir.

30 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş bitiriciliğinizi, ortak para alanlarınızda gösterebilirsiniz. Kalabalık yerlerde bazı işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirin.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularda biraz daha tedbirli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız. Yatırımda bulunmadan önce araştırın. Ayrıca, sevdiğinize biraz vakit ayırın. İhmal edildiğini düşünebilir.

30 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

30 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>