İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.

Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.

Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.

Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, eğitim vetercihlerimizi, yakınlarımızla ilişkimizi, kişisel gelişim ve inancımızı test edicidir. Buradan olumsuz bir sonuç çıkarılmasın. Biz bu Tutulmada kendi görüşümüzü de öne süreceğiz. Birileri veya toplumun bize empoze ettiği inanç sistemleri, öğretilmişler yerine kendimizi geliştirmeyi tercih edeceğiz. Dışarıyla aramızdaki görüş farklılıklarını sorgulayacağız. Neye inanıyoruz, neleri kabule zorlanıyoruz. Bizden istenen ne, biz ne talep ediyoruz. Bu ikisi arasındaki dengeyi kurmak gerekiyor. Çünkü dayatılan yanlış olduğu gibi, başkalarının izinden giderek sürüye kurban da olabiliriz. Tabii ki ilişkilerimizi bozmayacağız, dünyayı takip edeceğiz, araştıracağız, gelişimi önemseyeceğiz. Eğer içimize siniyorsa anlaşacağız, sinmiyorsa kabul etmeyeceğiz. Karar verirken, biz ne düşüyoruz, ne istiyoruz bunu da önemseyeceğiz. Bu bir projenin bize uymayan şartları nedeniyle reddedilmesi veya üzerinde konuşularak uygun hale getirilmesi mümkündür. Eğitim ve işle ilgili yeni bir karar olabilir. Kardeşlerimizle ilişkimizi yeniden dizayn edebilir. Uzaklarda aradığımızı yakınımızda bulmamızı sağlayabilir. Yeni bir perspektif kazandırabilir. Kendimize olan güvenimizi yükseltebilir. Birileri karşı çıkabilir veya bir çekişme yaşanabilir. Ancak sonunda en doğru tercihte bulunulur. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, hem bilgimizi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme, hayatın anlamını ve hedefimizi gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmamızı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bakış açımız, bilgimiz, konuşmamız, yazılarımız, öğreticiliğimiz insanlar üzerinde etkili olmamızda yardımcıdır. Merkür-Kova burcu geçişi, eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda bilgimizi ölçmemizi, daha başarılı olmak için yenilikçi düşünmemizi, entelektüel yanlarımızı öne sürmemizi sağlıyor. İşlerimizi hızlı bir şekilde bitirmemizde de yardımcıdır. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme veya başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırıcı tavrından rahatsız olmayıp kendini haklı görebilir, yakın çevren tarafından eleştirilebilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve akrabalık ilişkilerinizdeki iletişim hız kazanıyor olacak. Seyahat fırsatları ile karşılaşabilir, ani bir plan değişikliği ile başka bir yere seyahat etmeniz gerekebilir. İş arayan İkizler burçları için ise dış görünümleri ile ön planda olacakları satış ve pazarlama ağırlıklı bir pozisyonda çalışmaları onları daha da başarılı kılacaktır. Sizler entelektüel, her konuda bilgisi olan aynı zamanda sosyal yönü kuvvetli kimselersiniz. Bununla ilgili işlerde oldukça yüksek başarılar sağlayabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle tartışmalara açık bir gündesiniz. Duygusal konularda güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuda farkındalığınız artabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Ay tutulması öğleden sonra gerçekleşiyor, iletişim alanında yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz imkanların farkına varabilirsiniz. Yeni bir fikir aklınıza gelebilir, zihninizi serbest bırakın, daha fazlasını görebilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işleriniz hızlanabilir. Yakın çevrenizde olup bitenlere odaklanabilirsiniz. Akrabalarınızın hayatındaki duygusal değişimler karşınıza gelebilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Dolunayda meydana gelen tutulmada yeteneklerinizi baştan keşfetme zamanı. Teatral ortamlarda ne kadar başarılı olduğunuzu herkese kanıtlayabilirsiniz. Kardeşinizle ego çatışmalarına girmekten kaçının. Araba almak, taşınmak gibi önemli konular gündeminizi doldurabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yükünün bugün artabilecek olması, herşey ile aceleyle, hatta neredeyse panik halinde ilgilenmenize neden olabilir. Bu nedenle önemli detayları atlayabilir, önemli noktalar üzerinde yeterince kafa yormayabilir ve sonuçta da sizi üzecek hatalı işlemler yapabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>