İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi öğrenmeye hakkı olduğunu biliyor, ama onu kaybederim korkusuyla bir şeyleri saklıyorsunuz. İyi ya da kötü her şeyi, sonuna kadar paylaşma kararınızı unutmuş görünüyor, ona fazla haksızlık yapıyorsunuz.

Bugünyaşamınızda önemli bir gün olabilir. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi, sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz. Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi başkalarıyla paylaşım yönünde etkilidir. Yeni bir şeyler öğrenmek, gidip yerinde görmek isteriz. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, sosyal hayatta iletişimin bir hayli yüksek olması demektir. Randevunuz olabilir. Bir arkadaşınızla bir aktiviteye katılabilirsiniz. İlk kez biriyle buluşabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte dışarıda yemek yiyebilirsiniz. Bir konuda söyleşide bulunabilir, yazışabilirsiniz. Sosyal medyada bir hayli etkili olursunuz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veyaortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 22:13-23:37 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacağından dikkatiniz dağılabilir. Aynı anda birçok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bir işe karar veririz ama son anda bir erteleme, bir engelle karşılaşmak mümkündür. Bazı sözler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Anlaşılmak istersiniz. Paylaşımlara önem verirsiniz. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni hareketli bir gün bekliyor. İhmal ettiğin sorumlulukların zor durumda kalmana sebep olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmamasında fayda var. Bu tarz duygular bugün sizi kontrolden çıkartır hale getirmesin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili kısmetli bir gündesiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırma yapabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay yaşamınızda önemli farkındalıklara neden olurkenhayatınız ve kariyer konularında objektif ve gerçekçi davranmanız gerekebilir.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay yaşamınızda önemli farkındalıklara neden olurkenhayatınız ve kariyer konularında objektif ve gerçekçi davranmanız gerekebilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki belirsizlikler duygusal olarak sizi etkiliyor. Eğlenceli olaylara odaklanın zira bu hafta eski konuları halletmek durumundasınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda hafta sonu meydana gelen Dolunay yüzünden konuşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat ilkgününüzde de dikkatler üzerinizde olacak. Herkes fikirlerinizden beslenip, problemli konulara çözüm arayacak. Kendinizi bir öğretmen gibi hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek size iyi gelir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>