İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Hoşlandığınız ya da sevdiğiniz karşı cinsten birinden teklif alabilir ya da onun da size ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Bugün bazı özel işleriniz sebebiyleyerinizden erken ayrılmanız söz konusu olabilir.

Parasal konularda herhangi bir gelişme yaşamayacağınız bir gününüzdesiniz. Yapmanız gereken lüzumlu harcamalarınızı yapacak ve para konularında fazla düşünmeyeceksiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bugün özellikle bazı planlarınızı hayata geçirememeniz sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Gün içinde bazı dostlarınızla görüşebilir onlardan bir takım konular hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bugün ailenizden birinin sağlık sorunu nedeniyle şehir dışına çıkma planı yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu kendinizle yüzleşmeniz anlamında etkilidir. Kişi bu etki altında bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de sanki her şey yolundaymış gibi davranabilir. Hayatın doğal süreçleri içinde yaşadığı olayları kuşkuyla inceler. Böyle hissettiğinizde kendinizden asla uzaklaşmayınız. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarına güvenmeyeceğinizi, ancak elinize geçen veya bir şekilde ulaşan para olursa istediğiniz bir şeyleri yapabileceğinizi gösteriyor. Siz zaten bu anlamda biraz sıkıntılısınız. Hatta eğer kendiniz çalışmıyor eşiniz veya başkaları yardımcı oluyorsa, onun daha nazik davranmasını, sizi düşünmesini beklersiniz. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tutulmasının etkilerini hissediyorsun. Gün içinde arkadaşlar arasında sevmediğin konuşmalar dönebilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde çekişmeleri bir kenara bırakın. Sürpriz yaklaşımları ve sevginin güzelliğini deneyimlemeye kapınızı açın.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi daha iyi ayarlayarak kendinize boş zamanlar yaratmaya bakın. Aynı zamanda zihninizi dinlendirmeye ihtiyacınız var.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanları yönetmeyi denemek isteyeceksiniz. Buna en yakınınızdaki kişilerden başlamamalısınız. Böyle davranırsanız sevgilinizin sizden uzaklaşabileceğini bilmelisiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Derin ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne ortaklaşa gelir ve giderlerinize odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınıza ve özel ilişkilerinize olumsuz yaklaşmaktansa, yapabileceklerinize odaklanmaya gayret edin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tahsilatları toparlamak ve kazançları yönetmek için oldukça azimlisiniz. Ortak yatırımlar için ciddi kararlar almak istersiniz. Finansal alandaki başarılarınız ön plana çıkar. Diğer yandan okült ve metafizik konularla ilgilenmek, psikolojik danışmanlık almak bilinçaltınızın derinliklerine seyahat etmek size iyi gelir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>