İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal çevrelerde huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün. Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. En iyisi bugün buluşma teklifini uygunca reddetmeniz.

Aşırı çalışmakmotivasyonunuzu arttırsa da sağlığınızı fazla zorlamayın. Daha fazla başarılı olmak istiyorsunuz. En azından bunu üstlerinize ispatladığınızı fark ederek şimdilik biraz tempoyu düşürün.

Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gündesiniz. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu

Bu birkaç gün kendinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sağlığınızla daha fazla ilgilenmelisiniz. Bu aradaortamında da oluşan değişikliklere dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yapmaktan ya da aşırı yorgunluktan sağlığınız bozulabilir. Bu tür sorunlarınız varsa size yardım edebilecek insanları aramalısınız. Onların desteği zorlandığınız anlarda rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Bu arada gizli kapaklı işlerden uzak kalmalısınız. Ayrıca sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir. Aşırı baskıcı tutumlarınız sizin düşündüğünüzün aksine zararlı olabilir.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 16:39 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu süre içinde  ilişkinizle ilgili her türlü mevzuda dengeli davranmak, paylaşımdan yana olmak,  ortaklık bilinci içinde sorunları çözmeye çalışmak gayet mantıklıdır. Karşınızdaki kişiyi eleştirirken, kendi yanlışlarınızı es geçmek yerine dürüstçe gözden geçirmek  faydalıdır. Karakter yapınızdaki farklılıkları sorun etmek yerine, birbirinizi bu sayede tamamladığınızı düşünmeniz, hem ilişkinizin güçlenmesi hem de aranızdaki sevginin çoğalmasını sağlayıcı olabilir. Yeni tanışanlar veya bugün ilk kez buluşanlar  birbirleri hakkında olumlu-olumsuz yargıda bulunmak yerine öncelikle birbirlerini gözlemlemeyi tercih etmelidirler. Saat  15:13 Mars-Neptün olumlu görünümü boşluk zamanına denk geliyor. Kendimize özgü, anlamlı ve ilerisi adına umut vadeden hayallerimizi, ideallerimizi gözden geçiriyoruz. Durduğumuz nokta ile varacağımız nokta arasında ne gibi engellerle karşılaşırız veya neler yapmak gerekiyor bunları ele alabiliriz.  Rutin bir hayatın içinde kaybolup gitmek istemiyoruz. Yararlı ve doyurucu bir meslek ve toplumsal konum peşindeyiz. Saat 16:39 sonrası Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında, partnerinizle veya ailenizle karşılıklı olarak ortak bir noktada buluşmaya özen göstermeniz, daha derin düşünmeye çalışmanız faydalıdır. Böylece üzerinizdeki yükün bir kısmını bölüşür, yorulmamış olursunuz. Günümüz  güzellikler, huzur ve mutluluk içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Amaçlar ve istekler paralel gitmeli. İlişkilerinize anlam katmalısınız.. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizin yabancı ülkelerle bağlantılı kısmıyla bugün daha yoğun olarak ilgilenmeniz gerekli. Yurtdışındanbağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Adımlarınızı doğru atmanız ve planlarınızı detaylı şekilde ele almanız durumunda çok uzun zamandır beklediğiniz hamleyi yapma ya da soru işaretlerini giderme veya olaylara çözüm getirme şansınız olabilir. Bu esnada yol üzerinde, sürpriz gelişmeler yaşanırsa veya birkaç değişiklik yapılması gerekirse, bu durum sadece en iyi sonucun ortaya çıkması için olacaktır. Unutmamanızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda hareketlilik gözüküyor. Daha diplomatik ve akılcı davranmanız gereken durumlar var. Bu sayede işe dair çalışmalarınızda fark yaratabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmelerle ilgili gelişmeler yenileyici olabilir. Ortaklaşa konulardan yararlanabilirsiniz. Dostlarınızın da size ihtiyacı olabilir.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YURT dışında yakınları olanlar keyifli haberler alacak. Sınava girecekler veya girdiği sınavdan haber bekleyenler kararsızlıklar yaşayabilir.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>