İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılbaşı gecesi geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz üç önemli görünüme ev sahipliği yapacak. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Hedeflerinizi gerçekleştirmek adına hızlı kararlar vermenize, artık yeter diyerek girişimde bulunmanıza yol açabilir. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, sağlığımızla ilgili şikayetlerimizi iyileştirici ve bize kuvvet kazandırıcı bir oluşumdur. Şimdi bedenimiz yeniden tazelenmeye, üzerimizdeki ağırlıklardan kurtulmaya, kendimize yeniden gelmeye başlıyoruz. Kendimize güvenmenin işaretçisi olan bu görünüm, yeni hedeflerin de göstergesidir. Toplumsal hayat,dünyası güçlenmeye başlar. Sizi hapseden ne varsa ondan kurtulmaya yeniden doğmaya başlarsınız. Sağlıksız bir ilişki düzelmeye, sorun çıkartan meseleler çözümlenmeye başlar. Bunları başaracak kişi sizsiniz. Yükselen cesaretinizle sorunlarınızı geride bırakabilir, işinize, amacınıza ulaşmak için tüm gücünüzle gayret gösterebilirsiniz. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, eviniz sınırlarında ve ilişkilerde zayıf yönlerimizi yüzeye çıkaran bu görünüm problemlere neden olabilir. Öğrendiklerinizi, bildiklerinizi uygulamaya dökmekte zorlanabilirsiniz. Saat 05:51-15:14 arasındaki Ay-Boşluk süresince, her şey umduğumuz gibi gitsin isteriz. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü, iç dünyanızda, eviniz sınırlarında ve ilişkilerde zayıf yönlerimizi yüzeye çıkaran bu görünüm problemlere neden olabilir. Öğrendiklerinizi, bildiklerinizi uygulamaya dökmekte zorlanabilirsiniz. Saat 15:14 Ay-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Günün geri kalanı, aşk hayatınızla ilgili konularda veya genel anlamıyla insan ilişkilerinde mantık, uzlaşıya açıklık, çözüm ve denge unsurlarını ön planda tutabilirsiniz. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle ortak maddi konularda, para, yatırım konularında rahatlatıcı gelişmeler karşınızdaki kişiye güven duygularınızı pekiştirebilir. Aşkınızı tazeleyebileceğiniz bir gün olabilir. Öğle sonrasında güzelliklerden, ilişkilerden yana keyifli bir gün.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşklar ve ilişkiler bugün gündeminizde olabilir. Onların hayatlarına dair bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Yakın çevrenizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı söylemlerde işler hiç te zannettiğiniz gibi olmayabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evdeki işler daha çok enerjinizi alabilir. Öğle sonrasında daha keyif verici konulara zaman ayırabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel etkili birfırsatı karşınıza gelebilir. Oldukça şanslı ve keyifli etkileşimler altında olacaksınız. İş alanlarınıza parasal destek sağlayabileceksiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcuna yerleşmesiyle gruplarla kuracağınız diyaloglarda uyumlu beraberliği yakalarsınız. Sevdiğiniz kişiyle romantizmi paylaşmak için harika. Hatta eski sevgilinizden bile mesaj alabilirsiniz. Ayrıca çocuk ve hobilerinizle de yakından ilgilenmek sizi ve onu mutlu eder.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>