İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem çektiğiniz bir konuda yeni duyumlar sevinçleri ve bu sevinçlerin yanında akılda hiç olmayan yeni planları getirebilir. Bugünlerde ikili görüşmelerin sizin için fazlaca önemi var. Bu görüşmelerde, inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar gerekebilir. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak gibi.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşumunda yeni haftayı moralli karşılarız ve canlı şekilde güne adım atarız. Güzel bir söz, nazik bir davranış, sevdiğimiz kişiyle olmak, istediklerimizi yapabilmek bizi mutlu eder. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, cinsel arzularımızın yoğunluğu ve gizli saklı mahrem duygularımızın etkinliğini işaret ediyor. Sevdiğimizi kaybetmekten, sevilmemekten, ayrılıktan veya gücümüzü yitirmekten çekiniyoruz. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı yeni bir kararın işaretçisi olup, görüşmelerin ve tanışmaların, sosyalleşmenin göstergesidir. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığı, daha iyi bir hayat sürmek, başarılar elde etmek, farklı güzelliklere sahip olmak isteğinizin işaretidir. Belli kurallar veya belli normlar içinde düşünmezsiniz. Değişik olana yönelir, tadını çıkarmak için heveslenirsiniz. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akıl karışıklığın, işlerine de yansıyor. Kendini toparlamak adına çevrendekilerle arana mesafe koyabilirsin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevginizi ifade etmeniz ve destek almak isteyeceğiniz bir gün. Kariyer projelerinizde geçmiş hatalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde bazı konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Eksik olduğunuz işlerinizi tamamlamayabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde aşk ve sevgiyle yaklaştığınız konular ve tutkularınız ön planda olabilir. Kalbiniz aşkla atarken bu aşkı ve heyecanı işinize veya uğraşlarınıza yaratıcılık olarak aktarabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli konulara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Size sıkıntı çıkaran konulardan uzaklaşmalısınız.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de özel hayatınızın size zevk veren alanlarına yönelebilir, hobilerinize ve eğlendiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir dayanışma sağlayabilirsiniz. Aşk ve evlilik konularında olumlu etkiler sürdürme, karşılıklı uyum yaratma arzusuyla ilişkilere yönelmek kolay olabilir. Psikolojik olarak dingin bir günde bulunuyorsunuz. Topluma mal olan etkinliklerle ilgili alanda kaza, yaralanma ve yaralama risklerine açık bulunmaktasınız. Asabiyetten ve agresif çıkışlardan kaçınmanız gerekmektedir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>