İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kısa bir tatil ona çok iyi gelebilir.

Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz.

Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor.

Birkaç gün içinde sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem çektiğiniz bir konuda yeni duyumlar sevinçleri ve bu sevinçlerin yanında akılda hiç olmayan yeni planları getirebilir. Bugünlerde ikili görüşmelerin sizin için fazlaca önemi var. Bu görüşmelerde, inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar gerekebilir. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak gibi.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün sizlerin burcunda ilerliyor. Ay'ın Mars ile kavuşup, Jüpiter'le karşıtlık yaptığı bugün içerisinde partnerinizle aranızdaki ilişkinin seviyesine dikkat etmelisiniz. Kendinizi ilişki konusunda şanssız hissetseniz de geçici bir dönemdesiniz. 12:06 olduğunda Ay boşluğa giriyor. Yeni şeylere başlamak için günün devamı uygun olmayabilir. Güzel haber yöneticiniz Merkür'den geliyor. Bugün Boğa burcunda Uranüs ile kavuşmasıyla beraber geçmişinizde bıraktığınız bir olayla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle bir araya geliyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Çalıştığın yerde aynı işi yapan iki kişiyseniz, bugün ortağınızla aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bir yerden para bekliyorsan, bugün onunla ilgili haber alabilirsin. Eğer akademik çalışmalar yapan biri isen gündeminde bir yurtdışı seyahati oluşabilir. Zaman zaman kafanı karıştıran durumlar yaşayacaksın. Yeni ve eski ilişkiler arasında gidip geliyor olabilirsin. Nihai bir karar almanı öneririm. Gün ilerledikçe kendini olduğundan daha özgür hissedeceksin. Geleceğinle ilgili plan yapmak ve sevdiklerin ile paylaşımda bulunmak içini rahatlatacak.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz şartların oluşması için hırslı olmak yerine azimle ilerlemeli, içinizdeki bir şeyleri başlatma enerjisini kontrol etmelisiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Gün içindeki şansınızı iyi değerlendirmeye çalışın. İlişkilerinizde yeni şeylerin farkındalığına varabilirsiniz. Kopmalar yaşanabilir. Akşam saatleri kabullenme içinde olabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerin susmak bilmediği ve kendinizi ifade edemediğiniz bir gün olacak. Bir yandan da yalnız kalmadığınız için şükür ettiğiniz bir gün olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızın doluluğu, sürekli bir şeyler düşünme ve düşünmek zorunda olma haliniz sizi yoruyor. Duygusal anlamda çok hassassınız. Özellikle partneriniz veya çocuğunuz konusunda tedirginlikler yaşıyor olabilirsiniz. Derin bağlanmak pek size göre değil. Derin bağlandığınızda yoruluyorsunuz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün burç değiştirirken maddi ve parasal konularda aktif bir gündeminiz olabilir. Güven arayışınız artabilir, kararlılık, tutarlılık, istikrar sizin için önemli hale gelebilir. Gayrimenkul ve toprakla ilgili işleriniz olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu, zihninizin kolektif bilince açılmasına yardım eder. Alacağınız hızlı kararlar sosyal hayatınızla ve gelecekle ilgili planlarınızda size pek çok yenilik sunacak. Aniden gizli ama kalıcı bir aşk kapınızı çalabilir. Tutku ve sevgi filizlerini içinizde yeşertebilirsiniz. aşk Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 57" R
Ay
Balık
20° 04' 21"
Merkür
Koç
18° 53' 31"
Venüs
Boğa
05° 47' 28"
Mars
Koç
02° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 01"
Satürn
Balık
16° 54' 36"
Uranüs
Boğa
22° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 34"
Lilith
Başak
23° 46' 09"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>