İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım yersiz kurgular içine girip hoşluklar yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayacaksınız. Sevgilinizin bu akşam size harika bir sürprizi olabilir.

Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz.

Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun yaşamayacaksınız. Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor. Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz.

Bir konuyla ilgili eksik bilgilenmelerden kaçınmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle yada size yakın insanlarla duygusal olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı hayallerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz ve beklediğiniz bir haberi bugün alabilirsiniz. Yeni ortamlara girebilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzda bazı değişimler olacaktır ancak genel anlamda duygusal olarak olumlu etkiler altında olacaksınız. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İlgilendiğiniz bir işi bugün bitirebilirsiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 12:50 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine daha dikkatli olmakta yarar var. Hassas düşünürsünüz. Sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında  boşluktaki saatler uygundur ancak karar değiştirmek, yenilikleri uygulamak yanlış olur. Program dışı işlere kalkışmamanızda yarar var. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü geleceğinizi garanti altına alacakgirişimlerinde bulunma, kafanızı kurcalayan problemlere çözüm bulma anlamında sizi baskı altına alır. Ancak bu baskı bir uyarı gibidir. Önüne bakmalı ve artık kafanı toplayıp ne yapmak istediğini belirlemesiniz demektedir. Saat 12:50 itibariyle etkili olacak  Ay-Aslan burcu geçişinde, aktif bir şekilde hareket edebilir, bulunduğunuz alanda söz sahibi olabilirsiniz.  Toplumla ilişkiniz en az yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantınız kadar güçlüdür. Fikirlerinizi öne sürmekten, kabul ettirmekten zevk alırsınız. Sevdiklerinizin  varlığını yanınızda hissetmek, size sevgi ve özen göstermeleri hoşunuza gidebilir. Bugün ruhunuz bir çocuk gibi coşkulu  olduğundan, duygularınızı ifade ediş tarzınızda da bunun yansımalarını görmek mümkündür. Özgürce kendinizi öne sürebilirsiniz. Kabul görmek ihtiyacınız da bugünkü etkiler altında sizin için son derece önemlidir. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  iç dünyanızda her şeyi mükemmel ve kusursuz görmek ihtiyacınız özellikle ailenizle alakalı konularda ön planda olmaya devam ediyor. Yakın çevreniz, girişimleriniz, eğitim hayatınız, iletişim, haberleşme, yolculuklar gibi konularda bugün, hızlı bir şekilde hareket etmek, başarılı adımlar atmak ve bireysel olarak güçlü görünmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. . Bugün, etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayların alt yapısını araştırmalı ve gerekli müdahaleyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmelisiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var. Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün de para konuları sizi meşgul edecek. Ancak düne oranla daha dikkatli ve akılcı olmanız gerekiyor. Mars’ın etkisiyle ani gelişmeler yaşanabilir. Yeni gelişmeler yüzünden harcamalarınızı arttırabilir. Hesaplarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerle iletişimizde gereksiz çıkışlar yapmamaya özen gösterin.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAZANÇLARINIZ konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Gelirinizi değişik kaynaklardan kazanmak isteği içindesiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 24' 35" R
Ay
Aslan
03° 15' 11" R
Merkür
Koç
27° 35' 30"
Venüs
Boğa
17° 30' 48"
Mars
Koç
10° 01' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 28"
Satürn
Balık
17° 39' 15"
Uranüs
Boğa
23° 07' 19"
Neptün
Balık
29° 16' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 18"
Lilith
Başak
24° 49' 30"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>