İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama etkilendiğiniz kişi cesarete değer birine benziyor. İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz. Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksediğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi.

Bazı arkadaşlarınızdaki uzaklaşmanın nedenleri o kadar da anlaşılmaz değil. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız. Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz, saat 10:17 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum ideallerinizi gerçekleştirmek, özgür hareket etmek ve belli bir grup içinde lider olmak arzunuzun simgesidir. İnançla hedeflerinizin üzerine gidebildiğiniz takdirde bunun size kazanç olarak geri döneceğini düşünürsünüz. Sizi durduran tek şey belirsizliktir. Bu belirsizliğe çare bulamıyor oluşunuz sizi daha fazla gerginliğe sürükleyebilir. Birilerinin size ne yapacağınızı söylemesi veya hesap verme zorunluluğu canınızı sıkabilir.Peki bu gerginliğin üstesinden nasıl gelebiliriz? Öncelikle kendinizden emin olmaktan vazgeçmeyiniz ve ne olursa olsun, günü kendi doğal akışı içinde değerlendiriniz. Yani sizi bunaltan konular üzerinde düşünmek yerine sizi rahatlatabilecek aktivitelere yöneliniz. Bırakın sorunlar orda kalsın. Evet bugün sadece siz değil, hepimiz birileri veya bir şeyler tarafından engellenebiliriz. Ancak bu engeli aşabilmenin yolu, gittiğiniz yolun ve hedeflerin farkında olmak ve yılgınlık göstermemektir. Siz bunu başarırsanız, kimsenin sizi sinirlendirmesine fırsat vermemiş olursunuz. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Aynı duyguları yaşamadığın kişileri hayatından çıkarabilirsin.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir beklemekte olduğunuz maddi konular için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu öğrenebilir ve bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak bugünü sevdiğiniz kişilerle ve dostlarınız ile beraber geçirmeniz sizi ruhsal anlamda güçlendirecektir. Bu konuda beklediğiniz haberi alamamaktan dolayı kendinizi yıpratmadan bugünü nasıl güzel geçirebilirim diye düşünürseniz yaşamdan daha büyük keyifler alabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, parasal konularda güven aradığınızı ancak bu konularda bazı krizlerin de olabileceğini açıklıyor.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sapla samanın birbirine karıştığı düşüncesine kapılmadan hareket etmeli ve olumsuz sonuçlar aldığınızve ilişkilerde ısrarcı olmamalısınız. Hele ki özel yaşamınızda sizi sürekli üzen ve sorun çıkaran birine karşı daha ne kadar sabır gösterebilirsiniz ki, Birlikte olduğunuz insan istemediği ve kendi üzerine düşeni yapmadığı sürece kıskaca gimiş bir ilişkiyi kurtarabilmeniz oldukça güçtür. Fedakarlık tek taraflı olduğu sürece sağlıklı bir ilişki yaşayabilmeniz çok zor olacaktır. Karar sizin ya devam edip sorunlarla boğuşacak ya da kendinize yeni bir yol çizecek ve ilerleyeceksiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü, mücadeleci kişilerin veya unsurların etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Diğer yandan psişik veya metafizik konularla oldukça ilgilisiniz, yüksek bir konsantrasyonla araştırma ve inceleme gerektiren konulara yönelebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda olup bitenlere büyük bir merakla yaklaşacaksınız. Yapılan bir dedikodunun peşine düşebilirsiniz. Aşk hayatınızda dikkatli olmalısınız

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi para meseleleri bugün zihninizi yorsa da kendinize mutlaka vakit ayırın. Kemikleriniz ağrıyorsa yürüyüşe çıkın. Annenizle tartışmaktan kaçının.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>