İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle tam bir uyum içindesiniz. İkinizin de pek hoşlanmadığınız arkadaşlarınız var. Bu insanların ilişkinize olumsuz bakışları ne aranızdaki ne de onlarla olan ilişkinizde bir sorun yaratmıyor.

Kendi başınıza yepyeni birdüşünüyorsunuz. Bu fikir, yakınlarınızdan pek beğenilmiyor. Çok çalışmanıza rağmen işler yolunda gitmiyor. Son günlerdeki bu durum sizi düşündürüyor.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceksiniz. Fikirlerinize sıcak bakmayan yakınlarınızın size destek vermeyeceğini biliyorsunuz.

Ara sıra ortaya çıkan bir eski arkadaşınızla, yakın bir zamana da şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seviyorsunuz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Ama bazı konularda da şaşkınlık yaratacak derecede statükocu olabiliyorsunuz. Uzun zaman önce tanışıp neredeyse unuttuğunuz bir kişi, bugünlerde yeniden hayatınıza girecek. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyorsunuz.

9 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:33 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün, mali konularda bir hayli önem taşıyor.  Kimimiz krediyle bir ev alıp, geleceğimizi garanti altına almak isterken   bazılarımız kredi borcu yüzünden zor durumda. Bir kısmımız yanlış yatırım, gereksiz harcama veya başka sebeple para bulma derdine düşmüşüz. Kimimiz eş, dost, evlat, kardeş uğruna çile çekiyoruz. Sağlığının düzelmesi için maddi açıdan paraya ihtiyaç duyan kim bilir kaç kişi var. Bütün bunlar hayatın gerçekleri dostlarım. Ancak şu var ki hakikaten çoğu zaman huzurumuz, hayatın lezzetli yanlarının tadına varmamız, yaşantımıza yeni bir yön çizmemiz, çocuklarımıza yardımcı olmamız hatta bir evlat sahibi olmamız dahi eninde sonunda gelip paraya dayanıyor. İşte bugün güvenlik ihtiyacımız son derece önemli. Bir yandan bu konularla başa çıkmaya çalışırken diğer taraftan hayatın güzellikleri bizi kendine çekecek. Bu çekiştirme arasında biraz sıkılabiliriz. Bir şekilde çaresini bulacağız elbet.  Ancak sakin olmamızda yarar var. Saat 13:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkilerimizde akılcı ve ciddi düşünmenin faydası büyük. Özellikleortamında paylaşımcı olmakta yarar var. Saat 19:50-10 Ekim saat 09:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Elimiz kolumuz bağlıymış gibi hissederiz. Oysaki çaresiz değiliz. Bekleyip görelim diye düşünmek yararlı olur. Sevdiklerinizle beraber güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

9 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında oluşunuz, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacaklardır. Yaratıcılığınız konusunda mazeret kabul etmek istemiyor, düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.

9 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütçenize sadık kalmak koşuluyla evinizde bazı değişiklikler yapabileceğiniz veya ailenizle planların ön plana çıkabileceği hafta sonu. Bazı kişilere gereğinden fazla kişisel bilgi vermeniz sizi zora sokabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkamayacağımız işlere soyunmamalı, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Fazla ısrarcı, iddiacı veya baskıcı olmak sorun yaratabilir veya bu tipte kişilerle uğraşabiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde problemler yaşanabilir. Artan talepleri olan veya kötü niyetli kişilere dikkat edelim. Güç mücadeleleri ve finansal alanlarda dikkat gerektiriyor birkaç gün boyunca. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebiliriz, rahatlayabiliriz, ama yine risk almaktan ve kendimize risk teşkil ettiğini düşündüğümüz kişilerden kaçınalım ve ilişkilerde dengeyi sağlamak adına politik olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde sizi duygusal açıdan yorabilecek koşullar olabilir. Olayları biraz da kendi akışı içerisinde görmeye gayret edin.

9 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

9 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızda dengeyi iyi oturtmalısınız. Hesap yaparken sadece kendi fikirlerinize göre hareket etmemeye çalışın. Para harcamaya meyilli olabilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında bugün çaba gösterme konusunda zayıf hissedebilirsiniz. Ay'ın akşam saatlerindeki boşluk etkisinden dolayı olumsuzluklara dalmak ve negatif düşünceler içinde günü noktalamak mümkündür.Olayları akışına bırakıp zaruri ihtiyaçlarınızı giderip hafta başı için enerjinizin geri dönüşünü beklemelisiniz. Sabahtan itibaren ise merak ettiğiniz zihinsel fenomenler üzerinde araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Sırt çantanızı alıp plansız ve programsız bir kaçamağa heves duyabileceğiniz bir ruh haline bürünebilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 40' 15" R
Ay
Terazi
08° 37' 08"
Merkür
Boğa
04° 31' 52"
Venüs
Boğa
24° 13' 40"
Mars
Koç
14° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 45"
Satürn
Balık
18° 01' 43"
Uranüs
Boğa
23° 26' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 57"
Lilith
Başak
25° 25' 48"
True Node
Koç
14° 56' 35"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>