İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizli ve kuraldışı bir ilgi sizi heyecanlandırıyor. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. İstemekle yapmak aynı şey, deyip çıkış arıyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetle olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız hayra yorulmak isteniyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 04:28 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerinizde duygularınızı belli bir kontrol altına almanızı sağlar. Bu sayede bilinçli şekilde hareket edebilir, doğru bir karar verebilirsiniz. Birbirinizin hayata bakışını, yaşam felsefesini, düşüncelerini, ilişkide merkez aldığı noktaları sormaya, anlamaya, onu tanımaya çalışırsınız. Bunlar gayet faydalıdır. Saat 07:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 08:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Saat 13:45 Güneş-Pluto görünümü, kendi iç derinliklerinizle temasınızın işaretçisidir. Kafanızın içinde yerli yerine oturmayan bir çok meseleyi gayet duyarlı hatta bazen fazlaca didikleyerek ele alırsınız. Sabırlı olmanız gerekir. Eğer karar vermekte zorlanıyorsanız durup bir daha düşünmeniz yararlı olur. Sözgelimi ilişki,hayatı, ev ve ailevi konular üzerinde güvenilir olanı tercih ediniz. Saat 18:53-19:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bir şeye sinirlendiğimizde hemen parlayıp sönen tarzda tepkilerde bulunabilirsiniz. Ancak tabii ki dikkatli olmakta mutlaka fayda var. Çünkü boşluğun etkisi bittiğinde, bu durumdan pişmanlık duyabiliriz. Sakin bir şekilde işlerimizi yoluna koyarsak, bu kısa dakikaları verimli bir şekilde değerlendirmiş oluruz. Saat 19:23 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, fiziksel ve ruhsal açıdan hoş ve huzur verici olana yöneleceğiz. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Günlük aktivitenin özünde, geleceğe güvenle bakma arzusu bir hayli yüksek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Neşeli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni olumsuzluğa itecek, kötü olmanı hissettirecek tüm insanlardan kendini uzak tutuyorsun.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak size daha büyük bir heves ve iyimserlik getirebilir. Gelecek planlar üzerinde durabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Olumlu ya da olumsuz anlamda çabanızın dikkat çekeceği tesirler altındasınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durumları kendi lehinize toparlamayı bileceksiniz. Ev hayatınız için yapacağınız harcamalar, gündeminizde yer edecek. Bu alanda gösterdiğiniz çabaların karşılığını ve desteğini alabilirsiniz.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi meseleler, miras, para paylaşımları bir dönüşümden geçiyor. Artık siz de bunun iyice farkındasınız. Aile ilişkileriniz öncesi gibi olamayacaktır. Kendi kararlarınızın ne kadar doğru olduğunu gözlemlersiniz. Ama aile içindeki karmaşa gönül yorgunluğu verir. Sorumlulukları üzerinizden atma şansınız sene sonuna kadar pek yok. Bütçe açığını zekanızla toparlamaya çalışın.

9 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

9 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>