İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var. Önümüzdeki günler içinde iki günlük bir gezi görünüyor.

Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var.

Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir.

Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız, bazı arkadaşlarınız tarafından ilgiyle izleniyor. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor.

9 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 9 Kasım saat 01:09-28 Kasım saat 04:26 tarihleri arasında çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür-Akrep burcu geçişinde nelere dikkat edeceğiz? İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız,tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular yine önemini koruyor. İsteklerimiz karşılanmadığında, bu bizi bir hayli rahatsız edebilir. Elde ettiğimiz gelir ile emeğimiz arasındaki  farklılıklar,  bir hayli gözümüze batabilir. Ancak burada sektörün içinde bulunduğu durum, tecrübemiz, eğitimimiz de,  tercih edilme aşamasında önem taşıyacaktır.  Bu süreçte, hakkımızı yedirmeyelim.  Ancak başkalarına söz hakkı vermeyi de unutmayalım. Rutin sağlık  şikayetlerimiz  devam ediyorsa, kesinlikle ertelenmeden bir doktora görünmek lazım. Problem ne ise araştırılmalı ve kökünden halledilmesi için mutlaka konusunda deneyimli bir uzmana gösterilmelidir. Saat 22:41 Venüs-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız, yakın çevremizle ilişkimiz anlamında önem taşıyor. Şu sıralarda derinlikli bir şekilde işimizi, hayatımızı, sağlığımızı gözden geçiriyoruz. Keyfimiz pek yok gibi. Rutin bir hayatın içinde çabalıyor, rutin görevler ve mecburiyetler arasında sıkışıyoruz.  Peki asıl istediğimiz ne? Hayatın güzelliklerini keşfetmek, başka insanlarla, farklı ortamlarda konuşmak, tanışmak, yaşamak. İşte bu iki farklı durum bizi gün boyu düşündürüyor. Bazen susuyoruz bazen konuşuyoruz, yazıyoruz. Böylece rahatlamaya çalışıyoruz. Gönlümüzden geçeni anlayacak insanlarla,  sevgi dolu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

9 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir.Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacağınız bu günde, bazı kararlar alacaksınız. Onun fikirlerinden yola çıkarak, yeni bir vizyon geliştireceksiniz..

9 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite konumundaki kişileri memnun edebilmek için prensiplerinizden ödün vermeniz gerekmiyor, unutmayın! Evinizle ilgili sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor. İşiniz dolayısıyla veya belli bir amaç nedeniyle tanışmış olduğunuz bir kişiyle ilişkiniz işle ilgili yeni gelişime açık olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİLİNİZE yapacağınız samimi açıklamalar, aranızdaki güveni kuvvetlendirecek. Partnerinizin daha önce bilmediğiniz yönlerini keşfedebilirsiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

9 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 19" R
Ay
Terazi
13° 59' 36"
Merkür
Boğa
05° 09' 38"
Venüs
Boğa
24° 46' 59"
Mars
Koç
14° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 08"
Satürn
Balık
18° 03' 28"
Uranüs
Boğa
23° 27' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 17"
Lilith
Başak
25° 28' 49"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>