İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi. İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız.

Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var. Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz.

Karşınızdakinin inanılmaz bir yönetme becerisi var. Çok önem verdiğiniz bu ilişkinizde bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, yine de sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe günümüz saat 01:00-12:41 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde başlıyor. Maddi konularda sağlamlığı, güvenilirliği mutlaka önde tutmalıyız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine iyice düşünmekte yarar var. Eğer ev satın almayı, kiralamayı düşünüyorsanız saat 12:41 sonrasını tercih ediniz. Sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Saat 12:41 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olabilir. Ayrıca pozitif düşünmek gayet kolaydır. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında doğru bildiğinizi söylemekten çekinmezsiniz. Kendinizi ifade etmede bugün bir hayli aktif olacaksınız. Yeni bir proje, olumlu bir haber, beklediğiniz bir gelişme bugün sizi heyecanlandırabilir. Saat 20:20 Ay-Venüs olumlu görünümü, çevrenizle güçlü bağlantılar kurmanızı, umutlu bir şekilde hayatı kucaklamanızı sağlayıcıdır. Evet kafanızın içinde sizi kaygılandıran, yoran ilişki sorunları veya farklı durumlar söz konusu olsa da, bunlar zamanla çözüme kavuşur. Önemli olan umutsuz düşünmemektir. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında planlı ve sistemli olman gerekecek. Yöneticilerin tarafından ödüllendirilebilirsin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı stresli durumlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde dikkat etmenizde fayda var. Duygusal olarak kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde alacağınız kararlar işlerinizi tamamlamak üzere olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay'ın Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte gündeminiz değişiyor, iletişim, ulaşım, görüşme trafiğiniz artabilir. Konuşma ve sözlerinizde yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz, güçlü ifadenizle kendinizi gösterebilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, elle tutulur işlerin peşinden gitmeye özen gösterebilirsiniz. Parasal konular da ön planda olacak. Yoğungörüşmeleriniz, farklı konuların ve olayların etrafında cereyan edebilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızdaki spekülatif zevkleriniz nedeniyle bütçe dengenizi yitirme riskiyle karşı karşıyasınız.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizin beklentileri ve onlara karşı sahip olduğunuz sorumluluklar, mesleki hayatınızdaki görevlerle çakışabilir. Bu durum gerginlik yaratırsa, üstlerinize vearkdaşalarınıza çatmamak için özen gösterin. Sakin kaldığınız sürece herşeyle başedebileceğinizi bilmelisiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 22' 35" R
Ay
Aslan
02° 49' 11" R
Merkür
Koç
27° 33' 06"
Venüs
Boğa
17° 28' 14"
Mars
Koç
09° 59' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 59"
Satürn
Balık
17° 39' 05"
Uranüs
Boğa
23° 07' 11"
Neptün
Balık
29° 16' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 11"
Lilith
Başak
24° 49' 16"
True Node
Koç
14° 54' 54"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>