Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde neden duyarsız biri gibi davrandığınız anlaşılamıyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz. Gönül işlerine tövbe etmiş gibisiniz.

Değişik planlarınızın hayatta karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz.

Arkanızı sağlamda hissedebileceğiniz bir tasarrufunuz yok ve de zor kazanıyorsunuz. Buna rağmen kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden de genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

Fazlasıyla uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz. Bu tavrınızdan bir an önce vazgeçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasım ayına Ay burcunuzdayken başlıyorsunuz ve bu durum sizi avantajlı kılıyor hiç şüphesiz. Cesur ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Ancak Mars karşıt burcunuzda ilerlerken ölçülü davranmayı ihmal etmeyin.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 00:08-09:43 Ay-boşluk süresince hassasiyet yüksek olduğu için, verilen kararlar yanlış olabilir. Onun için çalışma hayatımız ve duyarlı olduğumuz konularda bilinçli bir gözden geçirmede bulunursak yanlışa düşmeyiz. Saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Koç geçişi, başkalarına karşı güç kazanma, hayatı cesur bir şekilde ele alabilme iradenizi yükseltir. Dünyaya daha güven dolu bir şekilde bakabilirsiniz. Moral gücünüz yerine gelir. Hem ailenizle, hem partnerinizle, hem toplumsal konularda fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilirsiniz. Kişiliğinizin aktif yanları belirgin bir şekilde yükselişe geçer. Saat 20:43 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, bir yandan isteklerimize kavuşmak, diğer yandan bunun pek kolay olmadığını anılıyoruz. Kaba davranmak, sabırsızlık veya ben böyle istiyorum demek, ilişkilerde problem yaratabilir. Yeri geldiğinde birbirinizin fikrini almakta yarar var. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün senin için rekabetçi bir ruhu var. Etrafındaki insanlarla ufak ufak zıtlaşsan da kimsenin kalbi kırılmayacak.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve ekonomik konularda cebinizde ani para çıkışları, ya da evdeki hesabın çarşıya uymadığı konusuyla yüzleşebilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz. Düzeltmeler ve tekrarlar olabilir.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kasım ayına Ay burcunuzdayken başlıyorsunuz ve bu durum sizi avantajlı kılıyor hiç şüphesiz. Cesur ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Ancak Mars karşıt burcunuzda ilerlerken ölçülü davranmayı ihmal etmeyin.

1 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü ve kararlı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Zaman zaman geleceğe yönelik düşünceler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Akşama doğru duygularınız iyice yükseliyor. Hassas ve duyarlı davranarak etkileyici olacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek yoğunlaşıyor.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ederken kendinizi çok canlı, neşeli ve enerjik hissedeceksiniz. İkili ilişkilerinizde hızlı kararlar alabilirsiniz. İletişimi bol bir gün olacaktır. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Kimsenin kalbini kırmayın. Çünkü kararsız insanlar sizi yorabilir. Herkesin kendine ait bir hayat görüşü olduğunu unutmayın.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

1 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 08' 43" R
Ay
Terazi
14° 29' 26"
Merkür
Boğa
05° 13' 09"
Venüs
Boğa
24° 50' 03"
Mars
Koç
14° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 43"
Satürn
Balık
18° 03' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 02"
Neptün
Balık
29° 25' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 25"
Lilith
Başak
25° 29' 05"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>