Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle herkesi imrendiren bir ilişki sürdürüyorsunuz. Bu ilişkide ailelerin sevecen yaşlılarının da çok payı var. İlişkinizin, heyecanın dolu, dolu yaşandığı dönemindesiniz.

İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

İşlerinizin en sekteye uğradığı durumlarda bile asla sıfırlanmıyorsunuz. Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor.

Aile ortamınızdaki genç bireylerin çıkardığı sorunlara, büyüklerin verdiği tepkileri yumuşatabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok konuda korunup kollandığınızı hissedersiniz. Maddi girişimler artar, sizi mutlu edecek büyük hediyeler de alabilirsiniz. Ayrıca evinizin, çevrenizin ve kendi fizikselliğinizin daha iyi hale gelmesi ve güzelleşmek için olumlu girişimlerde bulunursunuz. Yüksek ve güçlü bir enerjiye sahip olursunuz.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu, bizden farklı düşünseler de, genel olarak insanlarla ilişkimizde nezaketi bir hayli önemseyeceğiz. Konuşurken, yazışırken, paylaşımda bulunurken karşımızdaki kişiye değer verdiğimizi göstereceğiz. Kardeşimiz,iş ortamındaki ilişkilerimiz, eşimizle, sevgilimizle olan her türlü temasımızda uzlaşı içinde olmaya gayret edeceğiz. Kibirden, kendini fazla önemli görmekten, her şeyi bilen kişi olmaktan uzak duracağız. Bir çok mesele üzerinde ortaklaşa görüş alışverişinde bulunmanın ne kadar önemli olduğunu bileceğiz. Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü -ortaklaşa yapılan işler, cinsel yaşamınızla alakalı konularda derinliklerinizle temasınızı güçlendiriyor. Siz etkileyici yönlerinizle istediklerinizi elde edebilir, insanları kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Bu görünüm, ilişkilerdeki sorunların şifa bulmasını sağlar. Krizlerin önlenmesinde yardımcı olur. Gizli saklı birçok meselenin derinlerine inerek öğrenmenizde yardımcı olur.Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, değişik bir şeyler yapmak, dostlarımızla bir araya gelmek, eğlenmek, canlanmak ihtiyacımız yüksek olacaktır. Seyahat konuları ilginizi çekebilir. Yeni yerler görmek veyahut gittiğimiz yerde farklı insanlarla tanışmak, keyifli bir zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu enerji  sizin için gayet olumludur.Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, kendinize dikkat etmenin, rahatlamak arzunuzun, sorunlardan uzak durarak enerjinizi tazelemenin göstergesi. Hani bazen insan yorulur ya, şöyle bir ara verir, dinlenir, toparlanır. İşte bu görünüm de böyle. Vicdanen rahat, işinizde güçlü, fiziksel anlamda huzur bulmak adına etkin bir enerjiniz var diyebiliriz.Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enerjinizi yerinde kullanmalısınız. Dostlarınızın da bir araya geleceği bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. İnandığınız konularda tecrübeleriniz söz konusu olacaktır. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize ve veya size yapması gereken jestler olan kişilere güvenebilirsiniz. Eğer ilerlemenizi ya da hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaksa bazı kişilerde yardım istemekten çekinmemelisiniz. Değişiklik yapmanız gereken konular var, bu sayede geleceğinizi kontrol etmeniz daha kolay olacaktır. Kazanacağınız tecrübe de cabası. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Gün içinde sosyal sorumluluklar projeleriyle ilgilenebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar sizi de duygusal olarak dalgalandırıyor olabilir. Ticari konularda şanslısınız.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Ortaklaşa atılacak adımlarda, toplumsal işlerde fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz kulüplerdeki haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyona dahil olabilirsiniz.Topluluklar arasında konuşulacak konular genellikle bireyden ziyade toplulukların ve toplumların işleyişini ve ilerlemesini amaçlayan detaylar ve teknolojiler olabilir. Ortağınız veya sevgilinizle yeni bir döneme başlayabilir, ilişkinizi bir üst düzeye taşıyabilirsiniz. Sevgilinizle kalıcı bir akit, ortağınızla ise işinizin devamlılığını sağlayabilecek bir imzalı senet yapabilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>