Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Kendinizi sevgiye çok yakın hissedeceksiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki yoğunluğun sizi ilginç tecrübelere götürebileceği bir gündesiniz. Duygusal açıdan yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. İş çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktfi olmanız işlerinizi daha kolay yürütmenizi sağlayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda yeni yatırımlara girebileceğiniz bir gündesiniz ancak risk alma eğilimizi frenlemelisiniz. Alışveriş yapmaya eğiliminiz artıyor.

Görüşlerinizle dikkat çekebilirsiniz ve yarım kalmış işlerinizi bugün bitirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinize çare olabilecek çok somut öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, arzu, şevk ve heyecanla aşka yönelişi, olumlu sürpriz ve değişimlerle önümüzdeki 6 ay boyunca etkisini hissedeceğimiz güzel gelişmelerin işaretçisidir. Birazdan açıklayacağım yeniliklerin de müjdecisidir. Tutulmanın görünümleri yeni bir aşkın işaretçisidir. Sosyalliğin, arkadaşlıkların, ekip çalışmalarının da göstergesidir. Anne veya babalık heyecanıdır. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, uzun süreli bir ilişkiye başlamak gibi güzellikler bu Tutulmanın coşkulu özünde yer almaktadır. Anne-baba Koçların çocuklarıyla olan bağını güçlendiren bu Tutulma, yeteneğiniz olan konularda karşınıza çıkabilecek fırsatları da işaret eder. Bir ilişkideki sorunların çözülmesini sağlar. Hedefinize varmak için dostlarınız sizi destekler. Gerçekçi projeler, akademik çalışma, önemli insanlarla tanışma yönünde de ben bu Tutulmanın sizin için yararlı olacağını söylemeliyim. Kişisel büyüme, gelişim yönünde önemli adımlar atılır. Bu Tutulma, geleceğiniz açısından önemli bir kararın verilişi anlamındadır. Bu Tutulma bir işte ustalaşma, pratik kazanma, sağlığınızı güçlendirme, ekip çalışmalarına liderlik etme yönünde de etkileyicidir. İnsanlara yardımcı olmak, desteklemek yönünde gayet olumlu buluyorum. Yüksek eğitim, akademik kariyer, kişisel gelişime önem vererek sizler bu yılın sonunda mesleki ve toplumsal hedefinizi belirleyecek ve sorumluluk alarak zirveye çıkmaya başlayacaksınız. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı ilişkilerin konusunda son kararı verebilirsin. Bu zamana dek idare ettiğin kişiler varsa aniden hayatından çıkarabilirsin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel anlamda enerjiniz yüksek olacak. Spor ve aktivite için uygun bir zaman. Çocuklarınızla vakit geçirebileceğiniz keyifli ve dinamik bir gün. Eşyalarınızı unutma, kaybetme ve dikkat dağınıklığı gibi konulara dikkat edin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi harekete geçiren işler var ancak öğle sonrasında daha etkin ve pratik olabilirsiniz. Biraz da sabırlı olmaya bakın.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen Ay tutulması aşk hayatınızla ilgili farkındalığınızı artırırken bir karar almanızı da sağlayabilir. Sevdikleriniz, çocuklarınızla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulması aşk alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle hayatınıza yeni bir insan girebilir. Eğlenceli konular ve sanatsal faaliyetleriniz hızlanabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü sıcak ve eğlenceli enerjiler bugün de doludizgin devam ediyor. Enerjik, sosyal, neşeli, candan ve konuşkan davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz.Popüler mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden zevk alabilir, hızlı ve çarpıcı filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Arkadaşlık ilişkilerinde dayanışma, neşe ve keyif deneyimleyebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde atılımlar yapmak, geleceğe yönelik büyük panlar hazırlamak veya var olanları hayata geçirmek için dayanılmaz bir istek olabilir. Bu şevki veren enerjinizi insanlarla çatışmaya girmekte kullanmazsanız, hem planlarınıza odaklanabilir, hem de çevrenizdekilerin desteğini alırsınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 42' 31" R
Ay
Akrep
04° 07' 10" R
Merkür
Boğa
07° 33' 17"
Venüs
Boğa
26° 49' 57"
Mars
Koç
15° 47' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 43"
Satürn
Balık
18° 09' 47"
Uranüs
Boğa
23° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 27' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 29"
Chiron
Koç
21° 46' 11"
Lilith
Başak
25° 39' 54"
True Node
Koç
14° 54' 37"
Son Güncelleme : 21/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>