Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Kendinizi sevgiye çok yakın hissedeceksiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki yoğunluğun sizi ilginç tecrübelere götürebileceği bir gündesiniz. Duygusal açıdan yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. İş çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktfi olmanız işlerinizi daha kolay yürütmenizi sağlayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda yeni yatırımlara girebileceğiniz bir gündesiniz ancak risk alma eğilimizi frenlemelisiniz. Alışveriş yapmaya eğiliminiz artıyor.

Görüşlerinizle dikkat çekebilirsiniz ve yarım kalmış işlerinizi bugün bitirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinize çare olabilecek çok somut öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:47-04:28 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Bu saat diliminden sonra Boğa burcuna geçen Ay, sizlerin maddi konularını gündeme getirebilir. Gelirinizde artışlar olabilir. Finansal anlamda önünüzü daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerine doğru Ay ve Venüs'ün uyumlu açısıyla gönül ilişkilerinizde şanslı bir zaman diliminde olacaksınız. Partnerinizle birbirinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Kariyerinizde disiplinli çalışmanızın sonucu güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç insanlarla tanışıyorsun!Duygularını paylaşmak istediğin bir gün olabilir. Haftanın ilk günü olması, gündemin yoğun olacağını gibi eşin veortaklıkların tüm gün kafanı meşgul edebilir. Uzlaşma ile çözülebilecek bazı konular biraz da olsun bugün diplomatik bir dil ve tavır içinde olmanı gerektirebilir. Bazı şeyleri büyütürken, bazı şeyleri görmezlikten gelmen en yakın arkadaşın tarafından garip bulunabilir. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, beklemediğin kişinin ilgisi kafanı karıştırabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, kendini çıkmazda hissedebilirsin. Karmaşık duygularını eşinle paylaşamıyorsan, güvendiğin biriyle paylaşabilirsin. Akşam saatlerinde katılacağın davette oldukça ilginç kişilerle bir araya geleceksin.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda partnerinizle yaşadığınız bazı fikir ayrılıkları sizde kafa karışıklıklarına sebep olabilir. Aynı zamanda finansal anlamda bazı kaygılarınızı çözmek isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yetenekleriniz konusunda yapıcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız için kararlılık göstereceğiniz koşullar oluşabilir. İşinizle ilgili konularda daha hırslı davranıp, mücadeleci davranabilirsiniz. Başkalarından destek göreceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra karşınızdakini anlamak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özgüveniniz artacak. Kendinize sevginizi narsistlik boyutuna getirmemenizde büyük fayda var.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esinlenen, hayal kuran Koçlar gün boyu orjinal işler, projeler gelişebilir. Yaratıcı becerileriniz yüksek. Öfkeli söylemlerden kaçınmak faydalı olur. Gün boyu kısa yolculuklar ilginizi çekebilir.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, haftaya beklediğiniz tahsilatların planını yaparak başlayabilirsiniz. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde atılımlar yapmak, geleceğe yönelik büyük panlar hazırlamak veya var olanları hayata geçirmek için dayanılmaz bir istek olabilir. Bu şevki veren enerjinizi insanlarla çatışmaya girmekte kullanmazsanız, hem planlarınıza odaklanabilir, hem de çevrenizdekilerin desteğini alırsınız.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>