Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız kara alıp sorumluluğunu yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz daha rahat nefes alma zamanı, yenilikçi ve sıradışı yönlerinizi ortaya koyabilir, farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal konular, dernek ve vakıf işleri gündeminize gelebilir. Ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar gün boyu etkili olacak Ay-Kova burcu seyri, yeniliklere hevesli olmanın işaretçisidir. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 20:36 Ay-Güneş olumlu görünümü gayet hoş yansımalarıyla sizi kucaklayıcıdır. Durumunuzu farklı açılardan ele almanızı sağlar. Özel biri olduğunuzu düşünerek, kendinize özen göstermenizde rehberlik eder.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Keskin çıkışlar yapacaksın! Ego savaşına hazır ol! Özellikle çalışma alanında ikili oynayanlar, kraldan çok kralcı davrananlar ön plana çıkabilir. Hem yeteneklerin hem de kariyerin için mücadeleci bir ruha bürüneceksin. Kendini köşeye sıkıştırmadan önce ifade alanlarını güçlendirmelisin. Bugün sosyal açıdan da oldukça zengin bir gün. Yeni çevreler yeni fikirler oluşturmanı sağlayacak. Sevgilinle aranızda gelişen güzel diyaloglar tüm gün gülümsemeni sağlayacak. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sosyal medya kullanımı aranızda sorun haline gelebilir. Keskin çıkışlar yapmak yerine, özeleştiri yapmanda fayda var. Akşam saatlerinde bir yakının davetine katılabilirsin. Giyimin, kuşamın, zevklerin konusunda çevrene ilham kaynağı olacaksın.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek hedeflerinizi ve planlarınızı gerçekleştirmek için yeni atılımlar yapabilirsiniz. Ailenizden alacağınız destek sizleri oldukça umutlandıracaktır.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize ivme kazandırabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatacak. Keyif veren uğraşlarınıza zaman bulacaksınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde istenilen dengeyi sağlayabildiğinize göre, artık başka konularla da ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde sık sık seyahat etmek, hukuki durumlarla ve başlarının inançlarını değiştirmekle uğraşmak gibi konularla uğraşabilirsiniz. Bazı gizli kalmış güzellikleri keşfedebilir, beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. 

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetlemek bugün zor olabilir. Hiddetli ve çabuk sinirlenen bir tavır içine girebilirsiniz. İsteklerinizin ve beklentilerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Enerjinizi spor yaparak veya seyahate çıkarak akıtabilirsiniz. Sakin ve sabırlı davranmaya çalışın.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu başkalarının etkisiyle koyduğunuz hedefleri sorgulayabilirsiniz. Yeni fikirler gelişirken önemli gelişmeler yaşanabilir. Somut ve kendinize özgü bir yön belirlemeyi arzulayabilirsiniz. Emlak, araç satışı için bekliyorsanız gelişmeler olası.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcunda seyahati sizi sosyal hayatta orijinal fikirleri savunan kişi ve grupların içine dahil edecek. Yeni keşifler ve buluşlar, renkli kişiliğinizi harekete geçirir. Grup çalışmalarına dahil olmak ve fikirlerinizi aktarmak için şans sizden yana. İnterneti yoğun kullanın.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>