Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz.

İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı gireceksiniz.tesadüfler yaratılabilir.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kolay dost ediniyorsunuz, ama kolay da suiistimal ediliyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Duygularınızla mantığınız çelişecek, bugün problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün biraz pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün bunu düzeltmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 10:58 Ay-Merkür görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz.  hem özel hem de toplumsal ilişkilerimizde iletişimi önemseyeceğiz. Saat 12:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, hem özel ilişkinizde hem de sosyal yaşamınızdaki paylaşımları güçlendiricidir. 12 Ocak saat 12:20-20 Şubat saat 02:11 tarihleri arasında yöneticiniz Mars-Balık burcunda seyredecek. Astrolojik olarak bu konumdaki Mars pek etkili değil. Cesaret yerine kabullenmeyi, sorunlarla mücadele yerine olanı olduğu haliyle görmeyi, ileri atılıp amaca ulaşmak yerine, etrafında dönüp dolaşmayı işaret ediyor. Ancak geri planda yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda iyi bir planlama şart. Bilinçli hareket etmelisiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünün. Yarar-zarar hesabı yapın. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmayın. Balık burcundaki Mars süreci  geriye çekilme ve çevrenizdeki olaylardan etkilenirlik artabilir. Bu nedenle savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bazen de tam tersine plansızca hareket edilebilir. Birilerinin size yardımcı olmasını bekleyebilir, hangiiçin hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini saptamanız zor olabilir, rehavete kapılabilirsiniz. Ben bu süreçte bilinçli şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizden yanayım. Çünkü bir amacımız varsa, ona ulaşma yolunda engeller hiçbir zaman insanı yıldırmamalıdır. Saat 15:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak arzumuzun işaretçisidir. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir. Saat 17:17 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Saat 18:47 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız Mutlu gülümseyişlerle dolu bir hafta diliyorum. Hayat devam ediyor. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır. Gönülden sevgilerimle,

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek.kişilerin olması, motivasyon gücünüzü.arttırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İş disiplininizin mükemmel oluşu,çevrenizden de takdir görmenize neden oluyor. Bugün, inatçı yönlerinizle dikkat çekecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki 6 hafta içinde, önemsediğiniz bazı konularda zaman zaman yaşanabilecek ufak tefek aksilikler(yasal problemler, gizli işler peşinde koşan veya arkanızdan konuşan kişiler v.b) özgüven kaybına neden olabilir. Ancak, kafanızda en iyi tabloları oluşturarak tüm bu aksilikleri faydaya çevirmeyi başaracaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün itibariyle Balık burcuna geçecek ve 20 Şubat'a kadar bu burçta kalacak olan Mars, bu burçta saldırgan ve agresif tutumunu hafifletebilir, ama rekabet içeren ortamlar veya pasif agresif kişiler ya da gruplar yine de devrede olacaktır. Bu sefer mücadelelerimiz haksızlığa uğramış veya zayıf kişiler veya daha onurlu nedenler için olabilir. Mars'ın Balık burcunda olduğu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda iniş çıkışlı günlerimiz olabileceği gibi, bu ruh durumunda kişilerle de karşılaşabiliriz. Sıvı tüketimine veya sıvılara bağlı problemlere karşı tedbirli olmak gerekebilir. Konsantrasyon bozuklukları, kendini işe verememe gibi durumlarla karşılaşırsanız nedeni Balık'taki Mars olacaktır. Hemen Alzheimer testine koşmaya gerek yok, 20 Şubat sonrası kendinize dönebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ilgilendiren ve maddi konularda hayatınızda önemli ilerlemeler getiren bir gün olacak. Kendinizi en iyi şekilde ifade edip gösterebileceğiniz, insanlara sadece mantıklı taraflarınız değil, duygusal yönlerinizi de gösterip, yeteneklerinizi fark ettirebileceğiniz sizin için son derece şanslı sayılan bir gündesiniz. Aşk hayatınızda olumlu bir atmosfer sözkonusu, bekar olanlar için beklenmedik paylaşımlar ve teklifler gündeme gelebilir.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz. Dostlarınızdan yardım ve destek isteyin.

12 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>