Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 02:32-10:50 arası boşlukta olacak. 10:50'de ise Ay Aslan burcuna geçiyor. Aşk hayatınızın önem kazandığı bir günde olacaksınız. Ama önce akşama kadar beklemeniz gerekebilir. Çünkü Ay-Uranüs sert etkisiyle yapacağınız bir davranışla beklenmedik bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Akşama doğru bu durum yerini güzel, tutkulu bir ilişkiye bırakacaktır. Sadece gündüz ilk anda aklınıza gelenleri dile getirmeyin. Çocuğunuzla da vakit geçireceğiniz bir akşam yaşayabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler alıyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Bir süredir kafana takılan sorunları halletmeye niyetlisin. Hayata geçirmek istediğin projelerin için kendine bir alan yaratmak isteyeceksin. Geçmişten gelenbağlantıların bu anlamda sana fazlasıyla yardımcı olacak. Eğer yakın zamanda yayınlamayı düşündüğün yazınsal bir ürünün varsa yayınevleriyle bağlantıya geçebilirsin. Gün içerisinde beklemediğin bir yerden gelecek parayla, almak istediğin eşyayı zorlanmadan alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz. Keyifli bir akşam aynı zamanda güzel haberler almanı da sağlayabilir. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına da zaman ayırabilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailevi konularınızda bazı toparlanmalar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız alanla ilgili önemli kararlar vermek ya da ev içinde ufak değişimler yapmak enerjinizi yükseltecektir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, hayata daha olumlu bakıp, doğal hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aşkta ve yaratıcı alanda dışadönük ve keyifli olabilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında atacağınız ciddi adımlarverenleriniz tarafından makul karşılanacak. Öncülüğünüz bugünlerde kendini olumlu açılardan gösterebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; sabahın erken saatlerinden itibaren hızlı gelişmeler yaşayabilir, hem duygusal hem de motivasyon anlamında yüksek enerjili bir güne başlayabilirsin. Aklına gelebilecek farklı ve orijinal düşüncelerle birtakımbağlantıları içerisine girebilirsin, öğleden sonra yazılı ve sözlü ifadelerin ses getirebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük sorumluluklarla aile işlerinin arasında kaldığınız bir güne uyanıyorsunuz. Gün boyu planlı ilerleyin, hayatınızda otorite olan insanlarla çatışmalardan kaçının. Huzursuz edeci koşullar gelişirse dengeyi korumak önemli.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerek özel gereksehayatınızda radikal değişimlerin eşiğindesiniz. Ani kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Acele işe şeytan karışır. Olayları iyice özümsemeniz gerekiyor. Kimliğinizi karşınızdakilere uyum ve ahenkle kabul ettirmelisiniz. Baskıcı tavırlardan fayda gelmez.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli gelişmesi, işlerinizle ilgili güzel haberler almanız olabilir. Yapmakta olduğunuz bir çalışma takdir görebileceği gibi, bu işlerde size yardım eden kişiler, karşınıza maddi gelir yaratacak fırsatlar da getirebilirler. Ancak, bu iyi etkilerin yanında, tartışmalara girdiğiniz zaman canınızı sıkabilecek durumların oluşmasına yol açacak etkilerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu haftanın başlarında, tartışmalara girmemelsiniz. KARDEŞLERİNİZ veya komşularınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. İnsanlar bazı dengesiz davranışlarda bulunsa da, alttan almayı tercih edin. Geçirdiğiniz bu güzel dönemde, insanların sizi canınızdan bezdirmesi gibi oldukça olumsuz bir durum yine de söz konusu olmayacaktır, endişelenmeyin. Duygusal yaşamınızla ilgili olarak ise olumlu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz ve bu durum da sinirlerinizi gevşetip rahatlamanızı sağlayabilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>