Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki huzur sizi düşündürüyor. Bu konuda çok şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de bu huzurun arkasından olası bir problem beklentiniz var. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugünlerde para harcamalarınız bira dengesizleşti. Bundan bir an evvel kurtulup bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yakında hoşunuza gitmeyecek bir harcamanız olacak.

Bir yakınınızla ilgili sağlık endişelerini onu üzmemek adına küçümsüyor görünüyorsunuz. Bu konuda bir uzman tavrı takınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu hazırlıkları içindesiniz. Hafta sonu ummadığınız haldebaşında olabilirsiniz. Yeni başlattığınız bir tamirat işi çok uzadığı için bir süredir gerginliğiniz var. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşüneceksiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluk bu niyetinizi biraz kursağınızda bırakacağa benziyor.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, gerek aşk gerekse finansal konularda olumlu yönde şans getiricidir. Başkalarına güzel görünürsünüz. Siz de aynı şekilde hayata güzel bakarsınız. Fiziksel anlamda kendinizi rahat ve moral olarak güçlü hissedersiniz. Bu kavuşum geleceğe dair hislerinizi, inancınızı güçlendiricidir. Cazibeniz yükselir. Evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ne istediğinizi bilerek hareket edersiniz. İlişkideki problemleri geride bırakırsınız. Bolluk ve bereket getiren bu kavuşum kendinizi gayet iyi hissedeceğinizi biliniz. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, zorlukları gösterse de, siz bu enerjiyi olumlu yönde kullanmak isterseniz, emin olunuz bir çok güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmek, sağlığınızla ilgilenmek, nelerin yanlış veya doğru yönde gittiğini anlamak için birebirdir. Olumsuz kullanımı ise, bazı kişilerle tartışmanıza, mesafeli davranmanıza, eleştiride bulunmanıza neden olabilir. Tabii ki elden geldiğince olumlu yönde kullanmaya çalışmamızda yarar var. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, şu anda elinizde bulunanları gayet iyi koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedebilirsiniz. Mütevazı yaklaşımlar gösterebileceğiniz günlük aktivitenizde, sahip olduklarınız kadar olmayı düşündüğünüz her şeyle alakalı, olumlu değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz. Saat 10:48 Ay-Mars olumlu görünümü, size ihtiyacı olan kişilerin sorunlarına odaklanarak elinizden geleni yapmaya çalışabilirsiniz. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, gerçeklerin can acıtıcı hatta huzursuz kılıcı olan yönleri yerine, kendimizi teskin edebileceğimiz bir dünyaya olan özlemimizi işaret eder. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayacağın bir olay hafızanda gerektiğinden fazla yer kaplayacak. Detaylara takılman sorun yaşamana sebep olabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavrınızda ki sert etkiler toparlanması zor durumlara yol açabilir. Trafikte dikkatsizlikten dolayı ufak sıkıntılar yaşayabilirsiniz temkin!

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz sizin gelişiminiz için önemli olabilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda sorumluluklarınız artabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile ile konular gündeminize gelirken duygusal ve şefkatli yönlerinizi daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Geçmişe ait konular ve anılar gündeminizde olabilir. Hassas, alıngan ve sübjektif davranmadığınızdan emin olmalısınız. 

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli işlerinizde sorunlar oluşabilir. İş hayatınızda desteklenmediğinizi düşünebilir, sorumluluklarınızı üstlenmekten kaçınabilirsiniz. Uzak yerlerde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bir yandan aile hayatınızla ilgilenip, diğer yandan işlerinizdeki yoğun tempoyu dengelemeye çalışarak geçirirsiniz.Mesai arkadaşlarınızdan destek almadan bu yoğun temponun altından kalkmanız zor. Tek başınıza işleri halletmeye çalışıp, enerjinizi tüketmeyin. İkili ilişkilerinizden destek görüp kariyerinizde hızla ilerleme sürecindesiniz. Bu fırsat dönemini kaçırmayın. Her zaman şans bu kadar sizden yana olmayabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 59" R
Ay
Balık
05° 56' 17"
Merkür
Koç
18° 17' 30"
Venüs
Boğa
04° 35' 06"
Mars
Koç
01° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 15"
Satürn
Balık
16° 49' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 50"
Neptün
Balık
28° 59' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 19"
Lilith
Başak
23° 39' 38"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>