Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bir ilişkinizde müdahale etmeniz, kendinizi anlatmanız zorlaşabilir. Güven vermeye çalıştığınız bu ilişkide yeni güçlükler söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

14 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı  gününe gayet  önemli görünümle merhaba diyeceğiz. Saat 07:32 itibariyle etkili olacak Venüs-Chiron görünümü,  bir yandan bizi hayatın kendi içindeki koşuşturmalarla baş etmeye çalışırken diğer yandan içimizdeki hassasiyetleri, kırılganlıkları yüzeye çıkartıyor. Aslında inancımız, bütünün içindeki yerimizin farkındayız. Ancak bir şeyler bizi özgür hareket etmekten, durumları derleyip toparlamaktan uzak tutuyor gibi. Biz gerçeklerle ilerlemek niyetindeyiz. Net olana ulaşmak, neyin üzerinde yürüdüğümüzü bilmekten yanayız. Fakat içte duran, gönlümüzde yatan arzular doymuyor. Dış dünyanın şartları ile yaşadıklarımız arasındaki köprüde kimi zaman durmuş bekliyoruz. Bir ışık, bir ses bize ulaşsın istiyoruz. Gönülde yalnızlık, zihinde onlarca cevap bekleyen soru. Benim tavsiyem, o gönlünüzün içindeki güzellikleri lütfen kaybetmeyiniz. Bu görünümün sizi bildiğiniz, inandığınız yoldan geri çevirmesine izin vermeyiniz. Sakin olunuz ve zihinsel yönden karmaşa düşmeden günü kendi akışında değerlendiriniz. Bir gün gelir o yaralar mutlaka sarılır. Siz yeter ki üzülmeyiniz. Saat 10:53 itibariyle  Güneş-Uranüs görünümü  fikirlerimizi dışa iletmek, iletişimde bulunarak farklılıklarımızı ortaya koyabilmek yönünde gayet etkili bir enerji. Özgürlük iliklerimize kadar siniyor ve yenilik hevesimiz gayet açık bir şekilde hissediliyor. Kimse için kendimizden, isteklerimizden vazgeçmeyiz artık. Kendimiz için gerekli olan ne ise, ona yönelerek elde etmekten yanayız. Sorunları veya zorluk çıkaranları çözmek, toparlamak, uyum sağlamak zorunda hissetmiyoruz kendimizi. Bize iyi gelecek, mutlu olmamızı sağlayacak güzelliklere kavuşmamız dileğimle,

14 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve radikal kararlar almak istiyorsunuz.

14 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta ortası civarında, akrabalarınız(uzaktakiler veya yakındakiler) ya da aileniz ön plana çıkıyor. Aile üyeleriyle iletişim kurmanızda fayda var. Bilişim, yayıncılık, halkla ilişkiler, pazarlama, satış, reklam, yazılı sözlü iletişim alanlarında yenilikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

14 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

14 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminizde heyecanlı bir gün sizi bekliyor. Hayatınızın akışı hızlanabilir. Farklı olaylara odaklanabilirsiniz. Özel hayatınızda etkileşimleriniz yüksek olacak.

14 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkiniz veya ortağınız olan kişilerle baskı nedeniyle gerilim yaşamanız mümkündür.Üstelik karşılıklı empati ve duygusal destek ihtimallerinin de minimumda yaşanacağı göz önüne alınırsa, olumsuz hissedebileceğiniz ve iç dengenizi bulmakta zorlanabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz. Ay/Plüton arası etkileşim mevcut olacaktır.

14 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 60" R
Ay
Başak
00° 03' 43"
Merkür
Boğa
00° 14' 17"
Venüs
Boğa
20° 13' 19"
Mars
Koç
11° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 38"
Satürn
Balık
17° 48' 35"
Uranüs
Boğa
23° 14' 60"
Neptün
Balık
29° 20' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 06"
Lilith
Başak
25° 04' 09"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>