Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde bir gerilim yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Ancak duygusal yaklaşımlar bugün size zarar verecektir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 02:49 Mars-Kuzey düğüm kavuşumuyla başlıyor. Uzun süredir ilişkisi devam eden ve hayatı birlikte sürdürmeye karar verenler için evlilik kararı anlamına gelebilir. Problemleri uzun zamandır devam eden ve artık son noktayı koymaya karar verenler için ayrılık işareti olabilir. Bekar Koçların ciddi bir şekilde evliliği düşünmelerini sağlayabilir.  Evli çiftlerin ilerisi adına yeni bir hedef belirlemelerinin işaretçisidir. İş ortaklığı kurmayı düşünenler için de aynı şekilde bir starttır. Bu görünüm, ben demek yerine biz olmayı seçmenin önemini vurgular. Eğer taraflar birbiriyle anlaşmaya gönüllü ise, bu görünüm ilişkileri düzenleyici ve el ele vermeyi sağlayıcıdır. Yeter ki, paylaşmayı, bir başkasıyla yan yana olmayı düşünelim. Bu enerji sayesinde ilerisi adına bir yol belirleyebiliriz. Saat 08:08 Ay-Uranüs görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz. Saat 08:26 Ay-Satürn zorlu görünümünde, gönlümüz ne kadar özgür olmak istese de, bir çok mesele üzerinde düşünüyoruz. Kimse farkında değil ama bir çok nokta kafamızı hayli kurcalıyor ve hayatın kolay olmadığını hatırlatıyor. Saat 20:38 Ay-Mars görünümü, sosyal ilişkileri canlandırıcı, arkadaşlık ve özel ilişkinizi kuvvetlendirici bir yansımadır. Saat 22:23-15 Temmuz saat 05:40 arası Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Yanılma payı bırakmadan, iyice düşünüp taşınmadan bu saatler arasında,  hayati bir karar almayınız. Önünüze çıkan bir fırsat, hoş gibi dursa da, siz lütfen temkinli olunuz. Yeni haftamızın  güzel gelişmelere işaret olması dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.  

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyon gücünüzün yüksek oluşunu karşılıklı ilişkilerinizde de hissettirebileceksiniz. Bugün aşk konularına daha fazla ağırlık verecek, duygularınızda gözle görülen bir performans artışı göreceksiniz. Bugün yeni düşünceler üzerinde yoğunlaşacaksınız. Kişisel çabalarınızın olumlu sonuçlanmasını istiyorsunuz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, özel hayat vearasında denge kurmakta zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir. Bazı ilişkilere bağlı kalıp kalmamanız konusunda soru işaretleriniz oluşabilir ya da bu alanda bazı kararlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzun vadeli planlarınız açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Gün içinde bir araya geleceğiniz kişiler fikirlerinizden oldukça hoşlanıp destek verebilirler. Bir süredir bir araya gelmek istediğiniz arkadaş grubunuzla nihayet buluşabilirsiniz. Sohbetlerinizde anlayışlı olmanız dostluklarınızı güçlendirmek için faydalı olabilir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün borç alıp verme, kefillik gibi bir sorumluluğa girmeyin. Sonunda zarara uğrama riskiniz, yakınlarınızla dargınlıklar küskünlükler yaşama riskiniz var.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 53" R
Ay
Başak
03° 57' 06"
Merkür
Boğa
00° 38' 54"
Venüs
Boğa
20° 37' 24"
Mars
Koç
11° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 16"
Satürn
Balık
17° 49' 57"
Uranüs
Boğa
23° 16' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 06"
Lilith
Başak
25° 06' 19"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>