Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcu geçişinde, hobilerinizle ilgilenebilir, aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir. Saat 06:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelirsiniz. Saat 08:19 Ay-Pluto görünüm etkisinde, kimsenin üstünüzde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç  hoşlanmazsınız. Saat 14:22 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda çıkarlarımızı kollamanın, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde ise, planlı hareket etmenin işaretçisidir. Saat 21:44 Ay-Güneş görünümü,  derinlemesine bir analiz yapmamızı sağlıyor. İlişkimiz, ailemiz, finansal meselelerle alakalı her türlü konuyu ele almamızı sağlıyor. Arzularımız bir hayli güçleniyor, isteklerimizi elde etmek amacıyla hareket ediyoruz. Kendimizi güven altına almaktan yanayız. Bunun için ne gerekiyorsa, bunu yapmaya gönüllüyüz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizinbitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Koşullarınızı zorlamamalısınız

14 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde ne varsa, kendinize saklamamalı ve açıkça dile getirmelisiniz. Ancak bu şekilde başkaları sizin aslında neler düşündüğünüzü ve hissettiğinizi anlayabilir. Yakın çevreniz sizi mantıklı kararlar almanız konusunda doğru yönlendirebilir. 

14 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı konular sizi endişeye sürükleyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular içinizde uyanacak ve bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Fakat karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Hatta karşılaştığınız bir olay, duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşacak. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturacaksınız.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir.Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz. Diğer taraftanbağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Kardeşler ve komşular değer kazanacak. Hayatınızın keyifli alanlarında, çocuklarınız ve evliliğinizle ilgili konularda biraz bilgiç tavırlar içine girebilirsiniz. Gün içinde fevri çıkışlara dikkat etmelisiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 26" R
Ay
Aslan
22° 03' 46" R
Merkür
Koç
29° 24' 51"
Venüs
Boğa
19° 24' 06"
Mars
Koç
11° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 12"
Satürn
Balık
17° 45' 48"
Uranüs
Boğa
23° 12' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 03"
Lilith
Başak
24° 59' 43"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>