Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedenini belirleyemediğiniz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı dürtülerinizin sizi yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizde dikkatli karar vermelisiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizin büyük hız kazandığı görülüyor. Kısa yolculuklar, eğitim konuları ve akrabalarınızla olan ilişkileriniz yoğunlaşırken çıkabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmanızda yarar var. Zaman zaman sabırsızlık eğilimi gösterseniz de, topraktaki yoğunlaşma temkinli davranma isteğinizi güçlendirecektir.

15 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda, öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta sorumluluklarınızın farkında olmaktır.  Eyleme geçmeden önce sonuçların nereye varacağını iyi hesap etmeniz lazımdır. Saat 11:14 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı  düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 11:21 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 15:56 Ay-Mars görünümünde, bir yanıyla bizi harekete geçiren Mars, isteklerimizi elde etmekte bir hayli hırslı olduğumuzun göstergesi. Ancak Ay-Oğlakta ilerlediği için, bir şeyler bizi durduruyor, baskı altına alıyor, ciddileştiriyor. Bu durum tabii ki zorlayıcı ve gerginlik duymamıza yol açıcı bir etki yaratabilir. Özellikle yaşça büyük kişiler, ailemizle ilgili konularda sakin olmamız pek kolay olmayabilir. YGS sınavına girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Yüzümüzü güldüren bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

15 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, Mars, Uranüs burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinizde zihinsel aktiviteye çok önem veriyorsunuz. Bugün partnerinizin sizden daha pratik davranması aranızda rekabet duyguları yaratabilir. Fikir tartışmalarına girmek istemiyorsanız, onu yargılamadan önce dinlemelisiniz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız.

15 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var. Sakinliğinizi korumakta zorlanabileceğiniz veya tartışmalı ya da gergin ortamların içerisine çekilebileceğiniz bir hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

15 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZLE ilgili hırs içine girebilirsiniz. Hırs yapmak yerine kendinize hedef koyup bu doğrultuda emin adımlar atmak sizin için daha iyi olacaktır.

15 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca genel sağlık durumunuz hassasiyet göstereceği için, dengeli beslenme planında kalmanız, kaygı, endişe ve stresten mümkün olduğunca uzak durmanız faydalı olacaktır. Çalışma hayatınızla ilgili mücadelelere ve ruhsal olarak depresif etkilere açık bir zaman diliminden geçmektesiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm enerjiniz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, girdiğiniz ortamlarda da sükunetin hakim olmasını isteyeceksiniz. Hayatınızda bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili düşünceler, aklınızda dönüp durabilir.

15 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>