Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz.

Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz.

Yeterince birikiminizin olmayışı sizi arayışlara sokacak. Para sizin için, olunca harcanacak bir şey. Olmayınca da pek problem etmiyorsunuz, ama bu aralar bazı ihtiyaçlarınız sizi sıkıştırabilir.

Daha ortadan konuşup yoruma açık ifadeler kullanabilirsiniz. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ilerde pişmanlık duymayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz. Hava koşullarını engel olarak görmemelisiniz. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat 01:51 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek olan  Ay etkisi altında başlıyor. Huzura olan ihtiyacımız belirgin hale geliyor. Aileniz, korumanız altında olan insanlar, size ihtiyacı olan kişiler, sizin için kıymetli olan her şeyi savunma gereği duyabilirsiniz. Sevdiklerinizi  kolunuz kanadınız altına almak istersiniz. İster anne-babanız,  ister eşiniz-sevgiliniz,  isterse yavrunuz olsun fark etmez sizin için gözünüzün bebeği kadar kıymetlidir. Saat 19:41 Ay-Neptün görünümü, gerçeklerin can acıtıcı hatta huzursuz kılıcı olan yönleri yerine, kendimizi teskin edebileceğimiz bir dünyaya olan özlemimizi işaret eder. İnsan huzur bulduğu alanlara çekilir. Bu yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Orada dinlenmek, şifalanmak ister. Duyarlı olabiliriz. Çünkü  huzurlu olmak  ve mutlu yaşamak istiyoruz.  Sevdiklerimizi önemseriz. Arzu ettiğimiz gibi huzur, güvenlik ve mutluluk içinde bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bileklerinizin hassas olduğu bir gündesiniz. Yürürken dikkatli olun.

16 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek rahatsız edici olayı görmezden gelmeli ve uzun vadeli düşünmelisiniz. Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay duygusallık, duyarlılık ve maneviyat duygularını ön plana çıkartıyor. Ev ve aileye ayırılan zaman artabilir. Hazır Ramazan ayı da başlıyorken, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak, sevgi ve şefkatle yaklaşmak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için uygun koşullar bulabiliriz. Akşam saatlerinde hayalgücümüz yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hisleriniz o kadar kuvvetli ki empati kurduğunuz her konuyu bugün yaşayacaksınız. Aşkınız oldukça derin ama kıskançlığınız da zirvede.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren beklediğiniz haberleri alabilir, başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve iletişim yeteneklerinizle topluluklarda,görüşmelerinde öne çıkabilirsiniz. Sosyalliğinizin arttığı bugün, keyifli organizasyonlarda yer alarak yeni insanlarla tanışabilir, ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne ailevi konu ve olaylara odaklı olarak başlayacaksınız. Hayatınızdaki değişimlerin davranışlarınıza yansıması söz konusu olabilir. İş hayatınızda size dayatılan konulara biraz daha esnek bakmalısınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yakın çevreniz ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Evinizde yapılması gereken işlere yoğunlaşmak, evde bakım tamirat, onarım gerektiren işleri yapmak içinde harika bir gün.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 15" R
Ay
Başak
02° 22' 51"
Merkür
Boğa
00° 28' 55"
Venüs
Boğa
20° 27' 40"
Mars
Koç
11° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 24"
Satürn
Balık
17° 49' 24"
Uranüs
Boğa
23° 15' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 42"
Lilith
Başak
25° 05' 26"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>