Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz. Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de Onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok.

Bazen kendinizi yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi hissediyorsunuz. Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı kaypak buluyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz. Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yarattınız bile.

Dünyadaki adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil. Yalnız kaldıkça ödeyecek bedeliniz büyük olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pozitif ya da ılımlı bir ortam içerisinde olmasanız bile, siz fırsatlarla dolu bir süreç bekliyor olabilir. Dolayısıyla mevcutve planlarınızın ilerlemesi için, çevrenizdeki kişilerin de fikirlerine ve görüşlerine öncelik tanımalısınız.

17 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 09:24 Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Geleneksel olanın dışına çıkma arzunuzun yüksek olduğu böyle bir enerji altında, sıra dışı düşünmek, fikirlerinizi ifade etmek arzusu yoğundur. Özgürlük ihtiyacı fazlasıyla ön plandadır. Saat 14:23 Ay-Mars görünümü, sosyal ilişkileri canlandırıcı, arkadaşlık ve özel ilişkinizi kuvvetlendirici bir yansımadır. Saat 16:53 Güneş-Merkür kavuşumu, yapıcı, gerçekçi ve elle tutulur olan ilişkilere,ortaklıklarına ihtiyacınız var. Karışık, dolaşık işler ve ilişkiler bir fayda sağlamadığı gibi, gelişiminizi engelleyen krizlere neden olabilir.  Siz gelişimi, büyümeyi hedef almalısınız.  İçinde bulunduğunuz durumu şöyle bir gözden geçirin. Temel ihtiyaçlarınızı, uyumlu ve sağlıklı bir şekilde elde edebileceğiniz beraberliklere yöneliniz. Riskten uzak durunuz ve gelişmeye önem veriniz.  Zamanla bütün engeller aşılır. Deneyimler yaşanır, kişi edinmesi gereken tecrübeye kavuşur. Saat 20:10 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Yaşadığınız toplumun ihtiyaçlarını, eksiklerinin farkında olarak, bunların daha düzgün hale gelmesini isteyebilirsiniz. Baskılara boyun eğmezsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Bugün Ay tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.

17 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz. Dolayısıyla, bazı iş, plan veya ilişkileri bozmamak ya da ilerlemesini sağlamak için, insanlara yapacakları şeyleri söylemek yerine, onların da fikirlerini almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimize güvenebileceğimiz bir gündeyiz. İş hayatımızda veya bizim için önemli işlerimizde en zor kararları dahi hızla alabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ya da yazışmalar yapmak için de güzel günlerdeyiz. Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönündeki hedeflerinizde hırslısınız. Mesleki konularda kendinize yön vermek isteyebilirsiniz. Dernek işlerinizle ilgilenmek için kendinize fırsat yaratabilirsiniz. Gün içinde enerjinizi göstereceğiniz faaliyetler içinde olmanızda fayda var. Arkadaşlarınızla plan yapmak mümkün. Enerjinizi iyi kullanmaya çalışın.

17 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

17 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal konulardaki sorunlarınıza çözümler üreteceksiniz. Parasal konularda önemli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Bugün,hayatınızda etkili ve şanslı duygular altındasınız.

17 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizler için, aşk, sevgi, yaratıcılık gerektiren konular çok daha fazla vurgulanacak. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde etmek çok daha kolay olacak. İşleri tv, sahne sanatları olanlar için bugün harika teklifler, haberler  alabilirler. Ya da partnerinizle barışmak için idealdir.

17 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>