Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişiklikler sizi sakın şaşırtmasın. Bunlar sevgilinizin size bir kaç hoş sürprizi. İlişkiniz konusunda çok şanslısınız çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır ve uzun vadeli planlar yapmaya eğilimlisiniz. Hayal gücünüz oldukça iyi çalışıyor ve sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz.

Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bugün , sabah saatlerinde bir gerilim yaşamanız olası. Bu gerilimin etkisini öğleden sonra üzerinizden atabileceksiniz. Duygularınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bugün insan ilişkilerinde oldukça güçlü olacaksınız. İletişiminizdeki bu artışı olumlu kullanmaya çalışmalısınız.

18 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma gününe, Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde güvence arzumuz gayet yüksek. Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 12:19 Ay-Merkür görünümü, ulaşmak istediğiniz hedefle alakalı değerlendirmenin işaretçisidir. Neler yapmanız gerektiğini düşünürsünüz. Merkür gerilediği için, bu tespitler işinize yarayabilir. Saat 17:17 Ay-Neptün görünümü, gerçeklerin can acıtıcı hatta huzursuz kılıcı olan yönleri yerine, kendimizi teskin edebileceğimiz bir dünyaya olan özlemimizi işaret eder. Saat 23:46 Ay-Pluto karşıtlığı, tüm kararların derinlikli gözden ve gerçeklerin göz ardı edilmemesi lazım. Geçmişin etkisinde kalmamak, geleceği önemsemekte fayda var. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

18 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görmek istediğin kişilerle randevularını düzenliyorsun. Bugün, acele karar vermemeli ve ilişkinin değerini düşünmelisin.

18 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ile ilgili önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Gelen tekliflere daha pozitif yaklaşmanız da fayda var.

18 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Mücadelesini verdiğiniz işlerde gelişmeler olabilir.

18 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun bir güne hazır olun. Beklentileriniz sizi biraz hassas yapabilir. Aşk, evlilik veya sosyal ilişkilerinizde alıngan olmamaya özen gösterin.

18 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

18 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüze aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Önemlikonuşmaları ve görüşmeleri kafanızdaki şüpheleri yok edebilir. Güçlü insanlardan destekleriniz fazla olabilir.

18 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü odağınızı tamamen eve çevirmek istersiniz. Belki taşınmak, mobilya değiştirmek, aile için yemek daveti vermek gündeminizde olabilir. Eski aile yadigarı eşyalarla haşır neşir olabilirsiniz. Aile hatırası eşyaları kardeşler arasında paylaştırabilirsiniz. Derdi olan yakınlarınızın sıkıntılarına çözüm bulmak için yardımcı olursunuz.

18 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 49" R
Ay
Oğlak
02° 21' 47"
Merkür
Koç
16° 21' 35"
Venüs
Koç
28° 53' 30"
Mars
Balık
28° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 43"
Lilith
Başak
23° 08' 53"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>