Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönül işleri bugün oldukça zamanınızı alabilir, sevdiklerinizle ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Bununla birlikte her türlü eğlenceye, keyif aldığınız konulara, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sanatsal konular ilgilenebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Öncelikli işlerimize ağırlık veririz. Problemlere çözüm bulmadan rahat etmeyiz. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, maddi konularda titiz bir analizin göstergesidir. Alış-satış işlemleri dikkatlice gözden geçirilir. Ekonomik düşünülür. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve ciddi çalışmanın hem de başarılı olmanın göstergesidir. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Özelliklearkadaşlarının arasını bulabilirsin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle aşk hayatınızın hareketleneceği ve beklediğiniz adımları karşı taraftan alabileceğiniz aktif bir gün yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bu adımları geç olsa da almanız sizlere tarifi mümkün olmayan mutluluklar yaşatacaktır. Bekar koçlar için kadersel tanışmalar yaşamın yönünü bir anda değiştirebilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olması muhtemel. Detaylarla ilgilenmek zihninizi yorabilir, kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. Maddi durumunuzla ilgili kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içinde duygusal çatışmalar yaşanabilir. İş hayatınızda finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arada olduğun insanların yanlış anlamalarını düzeltmekle uğraşabilirsin. Özelliklearkadaşlarının arasında yaşanacak tartışmada, politik konuşmalarla arayı bulabilirsin. Yeni projelerde yer almak ve finansal konulara ağırlık vermek istiyorsan; olayları tüm açıklığı ile görmende ve akılcı yaklaşmanda fayda var. Maddi sıkıntıları geride bırakmak istesen de şartlara müdahale edemediğinin de farkındasın. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiye yapacağın sürpriz ilişkinizi tazeleyecek. Toplumsal konulara, gündelik sorunlara kayıtsız kalamayışından dolayı özel okumalar yapabilirsin. Kendini geliştirdikçe, olaylara daha farklı bir pencereden bakacağına inandığın bir gün olacak.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,sorumluluklarınızı kolayca halletmek sizi ruhen rahatlatabilir. Arkadaşlarınızla ilgili konulara daha etkin ve rahat bir şekilde yaklaşacaksınız.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok verimli bir gündesiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, yurt dışı ya da eğitimlerle ilgili konuları başlatabilirsiniz.Çocuklarınızın eğitim hayatında da heyecanlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt dışına yatırım yapmak, yabancılarla görüşmek ve kararlar almak söz konusu. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. Ani seyahat gündeme gelebilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz huzursuz ve biraz karmaşık düşünceler içine girebilirsiniz. Bugün alacağınız haberlerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Uzun zamandır beklediğiniz bazı gelişmelerin meydana geldiğini anlayıp sevineceksiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>