Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyütebilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde bir artış olacaktır. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Uzun vadede size kazanç getirecek bazı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlar gündeme gelebilir ancak bunları çözmeniz sizin için zor olmayacaktır.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:15 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hedefinize yönelik işlerde başarı, geleceğe dönük kararlarda doğru tespitlerde bulunmak mümkün. Siz hazırsanız, hayat da size bir şeyler sunmaya hazır. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, yüksek eğitim, bir şehre veya ülkeye yerleşim, hukukla alakalı konular, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık, sportif faaliyetler gibi konularda girişim arzunuzu ve harekete geçme hırsınızı yükseltir. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde, son günlerde maddi konularla ilgili kafanı kurcalayan konulara dair içini rahatlatacak haberler alabilirsin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda kendinizi eksik hissedebilir, yine manevi anlamda kendinizi boş yere yıpratmak isteyebilirsiniz. Anne ve babanızla olan ilişkilerinizde kendinizi nereye koyacağınızı bilemediğiniz, eksiklik duygusuyla kendinizi boşlukta hissettiğiniz bazı yanılgılara düşebilir, kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Bu olumsuz duygulara yenik düşmeden hareket ederseniz günün kazananı siz olursunuz. Kendinizi rahatlatacak eylemlerde bulunmanız kişisel gelişiminiz açısından faydalı olacaktır.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya başlarken yüksek enerjinizle yeni adımlar atma isteğiniz yüksek. Burcunuzun deneyimlemeye ve keşfetmeye açık olan tutkusunu herkesin görebileceği bir gün. Zihninizi son derece açık hissedebilirsiniz. Yaşama dair her ayrıntının her yeniliğin peşinden heyecanla gitmek isteyebilirsiniz. Uzun yolculuklar planlamaya da başlayabilirsiniz. Yaşam karşısında gösterdiğiniz heyecan ve kavrayış çevrenizdeki insanları da etkileyecek.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edip sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Uzak yerlerden alacağınız haberler bu haftabaşı sizi heyecanlandırabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu haftaya son derece duygusal konuların hakimiyetiyle başlıyorsunuz. Gökyüzünde Balık burcu etkisi hakim olacak.Bugünden itibaren iletişim gezegeni Merkür'ün de Balık burcuna geçmesiyle sizin için adeta bir inziva dönemi etkin hale geliyor. Çalışanlarınıza karşı aşırı hassas olmak ya da onların duygusal patlamalarıyla baş etmek durumunda kalmak haftanın önemli konusu olacaktır.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün yaşamanız mümkündür. Aynı şey, başkaları için de geçerli olabilir ve önünüzde birikenkonusunda size destek verecek kimseyi bulamayabilirsiniz. Tüm dikkatinizi yapmanız gerekenlere odaklamanız gerekecektir.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>